Kakvo mu je odstupanje u radu???
Kakvo mu je odstupanje u radu???
Sto se kolekcije tice, posebno su mi dragi sovjeti. U tom pravcu mislim da cu i siriti kolekciju. Ukoliko uzmemo u obzir odnos cene, kvaliteta i dizajna, misljenja sam sa su sovjeti iz 60-ih i 70-ih dobitna kombinacija. Sam podatak da su u to vreme bili drugi u svetu po proizvodnji satova, odmah iza svajcarske govori o stanju u casovnicarskoj industriji SSSR-a u to vreme.
Elem, u moru ''egzoticnih'' modela toga vremena, posebnu paznju mi je privukla Cajka Stadium, model slican istoimenom Poljotu, nastao u cast olimpijskih igara u Moskvi 1980. Sat koji izgledom i bojom cifera podseca na atletski stadion, definitivno ''must to have'' model u kolekciji.
Nakon krace potrage na e-bayu, pronasao sam zadovoljavajuci model pristupacne cene i kupio ga. Nakon 20-ak dana iscekivanja, paket je stigao i pre otvaranja istog, sacekalo me iznenadjenje.
Posiljalac posiljke - Juri Gagarin
Sto se tice samog sata, izgleda fantasticno.
Sat je ogroman i prelepo stoji na ruci. 43 mm sirine (bez krunice), 44 mm preko lugova i 14 mm debljine su idealne za svakoga ko ima glomazniji zglob.
Unutra se nalazi automatski mehanizam 2627H sa 23 jewel-a.
Definitivno sat koji bi preporucio svakome za licnu kolekciju.
Sipatičan sat.
BTW- Malo je ljudi koji imaju pisani dokaz da su sat kupili od J. Gagarina!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Druga prinova vredna pomena - Omega Dynamic. Resih da se otarasim dva dressica iz kolekcije (Seamaster 600 i Zenith Sporto) i da istu obogatim ovim primerkom. Sat je u takodjer mint stanju.
Prilog 144574 Prilog 144575 Prilog 144576 Prilog 144577 Prilog 144578 Prilog 144579 Prilog 144580
Vladimire
Slike Omege se ne vide
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi