shule83, dobre su fotke sa plaže. Nema veze što su slikane telefonom. Nego, plaža i oni beli kamenčići izgledaju fantazija. Gde ste to letovali ako nije tajna?
Kutija je super! Vidim ima i dobre režime rada (za navijanje). Kakvi su tvoji utisci? Kako radi? Koliko je bučna?
Pozz!
Naravno da nije tajna letovali smo na Tassosu.
Za sad sam zadovoljan kutijom nije uopste bucna.
Jedina mana je sto ne daju garanciju...
To moze samo kod nas, da ti u radnji prodaju stvar bez garancije.
Kako si zadovoljan kutijom, kvalitetom izrade i programima za navijanje?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
RUS. Mogu ti reci da sam prezadovoljan.
Jos uvek nisam stigao da je testiram.
Ima četiri rezima rada:
1.U smeru kazaljke na satu vrti 2 minuta pa 6 minuta odmara
2. isto kao i prvi samo u kontra smeru
3. vrti dva minuta u jednom smeru pa 6 miruje nakon toga isto to samo kontra smer.
4. vrti 5 minuta u jednom smeru nakon toga 5 minuta u drugom smeru to ponavlja tri sata nakon toga 9 sati miruje.
Sto se tice spoljasnosti crni klavir lak, kvalitet na zavidnom nivou. Unutrasnjost vestacka koža takodje dobrog kvaliteta.
Po mom misljenju ne razlikuje se mnogo od nekih dosta skupljih koje sam gledao u Madjarskoj.
Ima strujni adapter a takodje moze raditi i na baterje.
E sad bi ja postavio jedno pitanje.
Koji rezim rada je najbolje koristiti za sledece mehanizme:
1.7750
2. ruski mehanizam iz Vostoka 2195/3000
???
Poslednja ispravka: shule83 (16.12.2013. u 23:42)
7750 se navija samo u jednom smeru, ne mogu da se setim kom. Potrazi to, pa po tome i namesti smer.
Druga stvar sto po zakonu garancija mora biti 2 godine?!
sacuvaj fiskal i imas garanciju.nisu oni iznad zakona.to su kineske kutije koje su solidno odradjene i lepo rade ali garancija se po zakonu podrazumeva na tehnicku stvar,niko ne moze da kaze e ja ne dajem garanciju.
Poslednja ispravka: jagos (16.12.2013. u 23:47)
Shule83, hvala puno na opisu i dodatnim informacijama, koje će mi koristiti pošto sam i ja zainteresovan za kupovinu te kutije.
Što se tiče navijanja tih mehanizama, slede preporuke sa Orbita.com:
ETA 7750 - Smer kazaljke na satu / 800 rotacija dnevno
Vostok 2426 - Oba smera / 650-800 rotacija dnevno
Do duse momak iz prodavnice je rekao da ne daju garanciju ali da sacuvam racun pa ako se slucajno nesto desi da dodjem.
Bookmarks sajtovi