То је то
https://youtu.be/kuLhoKddRDE
То је то
https://youtu.be/kuLhoKddRDE
Cestitam Popovac
Čestitke i od mene! Lep i kvalitetan primerak!
Ali ja nikakon ne mogu, da se barem jednom dnevno ne vratim na prvu stranu i na Atlantic. Pravi dragulj! Ima samo jednu grešku. Nije moj
He he veruj mi ne nosim ga uopšte da ga kojim slučajem ne oštetim.... smatram da je za to vreme bio fantasatičan sat i kad je već toliko preživeo red bi bio da ostane ovakav za naredna pokolenja
Lepa kornjaca
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Popovac76, čestitke na prinovi.
Odličan sat. U zdravlju te služio.
Što se precizosti tiče, mehanizam koji je u njemu je i za mene prijatno iznenađenje u pogledu preciznosti.
Za dva meseca koliko imam Samuraja odstupanja su do 3 sekunde u plusu na dnevnom nivou.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Neki satovi baš nemaju sreće baš kad rešim da ih predstavim ovde desi se neka novina tako da će moj sekset raketa opet ostati na ulaznim vratima.....
Priča počinje onog dana kad mi je slučajno upao u oči oglas na voćkici ...
I sami vidite da se ništa nemože ustanoviti .... fotografije kriminalno loše, opis nikakav napisan serijski broj umesto oznake sata ..... još kad dodate upravo otvoreni profil na voćkici, sumnja na prevaru eksponencijalno raste... Međutim slučajno mi je upao u oči istek oglasa – radni dan 10 i 30 ujutro... iskusni prodavci prodaju tempiraju uvek popodne ili za vikend i ja rešim rizikovaću neće biti mnogo kupaca pašče za malo para i kao što vidite platim 1880 din .. što bi rekao drug sky po ceni za koju su se nekad kupovali kvalitetni primerci ... rezultat ste videli sinoć
Odličan vintage 6118-7010 u vrlodobrom stanju...
Radi se o relativno jeftinom mehanizmu tj radi se o podverziji 6119 koji je imao pored datuma i dan koji je u ovom mehanizmu izostavljen, jer je prvenstveno rađen kao mehanizam koji je pokretao satove za slepe .... e sad pretpostavljam da veći broj serijski proizvedenih mehanizama ostao neupotrebljen i tako je svetlo dana ugledao ovaj sat.... jedna zanimljivost - preturajući internet i gledajući slike satova skoro svi (sem jednog koji je proizveden u januaru 1976)su proizvedeni 1975 ...
Kao što vidite moj sat je četrihiljade sto četrdeseti koji je proizveden u maju 1975 (ove brazde sam lično napravio u pokušaju da ga otvorim)
Njegov mehanizam nećete videti jer nema sile nasvetu koja ovo može da otvori –zači ni kleštima na kraju nisam mogao – zapeklo ko đavo stoga se morate zadovoljiti slikama sa neta ... a i njih skoro i da nema
Mehanizam je sa 17 jeveles, f 21.600bp/h bez opcije hakovanja i ručnog navijanja, poseduje brzu promenu datuma na prvom kolenu ključa .....
Što se dimenzija tiče širina bez krunice je 36mm x 40mm debljina je 11,7mm a širina između lugova je 20 mm . Širina pleksija je 29mm-30mm... Narukvica nije originalna, ali mu lepo stoji nekako se uklapa s njim.
Eto malena pričica i šturi opis relativno retkog satića sa pravim vintage izgledom, do kog sam eto došao za cirka 2000 din s poštarinom ....
sasvim solidan ulov,uzdravlje da te sluzi!
ko drugome jamu kopa sam u nju pada
Kada je u pitanju ovako dobar ninja, mogu samo da viknem Banzaiiiii! i da čestitam na dobrom ulovu. Neka te ninja dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Popovac čestitke još jednom. Lep Seiko i koliko mogu videti lepo očuvan (brojčanik, kazaljke, pleksi nema naprsnuća, kućište je solidno očuvano). Cena je isto povoljna, čak iznenađujuće povoljna. Nisi ga baš morao "personalizovati" na poklopcu.
Uživaj u nindži.
Bookmarks sajtovi