prvi put vidim Stuhrling sat, cija je to proizvodnja i koji je mehanizam u njemu!?
i gde ste ga kupili?
prvi put vidim Stuhrling sat, cija je to proizvodnja i koji je mehanizam u njemu!?
i gde ste ga kupili?
Darwil je odlican moj favorit
Dijagnoza: hronicni satitis
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
pugo - sjajna kolekcija, svaka cast .
Nekako sam se nadao da ces ostati medju retkim "trezvenim" na forumu, ali avaj, podlegao si zarazi .
No time to lose
Bravo Pugo .Lepe slike i lepa kolekcija.
Moram priznati svaki sat nama drag vredan je za kolekciju Uzgred lepi satovi eto ni ja nisam znao da imate vise satova, mada znam da zbog posla satova kod vas uvek ima samo oni cekaju kajs
Gosn' Pugo, lepi satovi! Polako cete vi to popuniti uz nasu nesebicnu pomoc, kako je vec neko iznad mene napisao.
e,pa, srecne ti rane junace !
htedoh reci kako je i red da malo ucestvujes a ne samo saucestvujes u dogadjanjima
neka je sa srecom a za ostalo ce sima malo da pomogne psihoterapijom oko te bolestine koja napadne ljude pa vire u satove
LP
postovani g-dine pugo, prsli ste ko lajsna.
sad ide ovako : kupujem-prodajem,limundo, sense, e-bay, creationwatches i ko zna sta jos...
u tezim slucajevima pijace i sajmovi kolekcionara u raznim hotelima.
u svakom slucaju, bilo je samo pitanje vremena kad ce da se desi, kao i nama ostalima.
osim sto cestitam, morao bih odmah da uvedem jedno pravilo : kod puga nema preko reda,
za kais moras da cekas kao i svi ostali.
dakle, bravo i dobrodosao u klub.
Kupio sam ga jer mi se na oko dopao, a preko ovog sajta Stuhrling Original 129XL.3315K1 Mens Automatic Tuskegee Warhawk Stainless Steel Case, Crown, Case-Back and Rotor; Black Dial with Mint-Cream Logo and Text. Da ne bih izigravao mudraca i sam opisivao, evo kopije a i slike mehanizma (naravno nisam ga otvarao):
Chinese 22-jewel automatic.
The movement is a Caliber ST-90016,
which hacks and manual winds and runs at 21,600 bph.
Hvala svima na čestitkama i rečima podrške. Valjda neću preterati.
Bookmarks sajtovi