Samo mogu da
Samo mogu da
Sasvim slučajno sam došao u posed ovog sata, tj. dobio ga na poklon. Novi/stari ninja je Seiko A714-5050, poznat i kao 'Running Man'. Satić je odlično očuvan za svoje godine, a koliko sam shvatio i primetio, relativno malo je nošen.
Serijski broj je 2N1611, ali imam problema da ga nađem u Seiko Calculatoru. Ako sam dobro shvatio, trebalo bi da je iz novembra 1982, pa bih molio za potvrdu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Dobar ninja
Nema ga stvarno u onom calculatoru, ali trebalo bi da je tako kao sto si napisao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Upravo pristigla prinova koju je poštar doneo pre nekoliko minuta. Ovaj vremešni komandirac izgleda kao da je juče izašao iz fabrike, a bio je dovoljan samo blagi okret krunice da se kazaljke pokrenu. Sat mi je prodao član Dulan_88 kome se i ovim putem zahvaljujem na ažurnosti i predusretljivosti. Nadam se da će se Dulan malo više aktivirati na forumu, jer je pravi ljubitelj i poznavalac satova sa kojim je prijatno razgovarati.
Čestitam!
Koliko je star i koliki je prečnik ovog sovjeta?
Hvala. Prečnik je 38 mm bez krunice, a trebalo bi da potiče s kraja sedamdesetih ili početka osamdesetih.
Čestitke Nešo. Odličan Komandirski i super očuvan posebno za svoje godine.
Dobar prečnik s obzirom na godine.
Taman ti je!
Čestitke Nešo! Uživaj u novom satu!
Cestitam, dobar komandirac.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi