Bravo Nešo . Takav sat pa još u takvom stanju, retko se sreće. Čestitam.
Bravo Nešo . Takav sat pa još u takvom stanju, retko se sreće. Čestitam.
Hvala momci
Moram vam reći da je osećaj veoma neobičan - sat deluje robusno, ali je relativno lagan. Koliko sam uspeo da vidim pod lupom, izgleda da je veoma malo ili nimalo nošen, a narukvica je originalna, sa logotipom Elektronike. Na poklopcu piše SSSR i deluje očuvano. Sa desne strane nalazi se jedan druker koji štrči (dan i datum), kao i tri dugmeta za podešavanje koja se mogu pritisnuti olovkom ili nekim sličnim predmetom. Opisaću utiske za koji dan.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Čestitam!
Kako si rešio da ga nabaviš?
Tražio si nešto takvo ili...?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Našao sam ga sasvim slučajno. Pre nekoliko dana pitao sam na temi o prodavcima satova za utiske o članu KP koji se potpisuje kao Darko, jer ima više zanimljivih satova. Danas sam otišao kod njega u radnju zbog drugog sata, ali sam pogledao ono što ima u vitrinama i za oko mi je zapela ova elektronika. Čovek ima raznih satova, a nije ih sve oglasio, jer satove voli i da sakuplja, a prodaje one koji su mu višak. Ne bih da ispadne da reklamiram čoveka, ali zadržao sam se kod njega dva sata, i tom prilikom smo razgovarali o satovima, jer je zaista veliki poznavalac. Sreća što nisam poneo više para kod njega, inače bih mogao da se pozdravim s njima
Čestitam Neso! Iscekujemo jos slika i detaljnije utiske o satu! Veliki pozz!
Cestitam bata Neso,odlican sat.Rekao sam ti da je Darko OK momak.Ovim putem ga preporucujem svima kao prodavca
Hvala svima
Evo i teksta sa prvim utiscima: http://www.svetsatova.com/forum/f76/...isci-9709.html
Bookmarks sajtovi