Dobarrrrrrrr
Lep, moderan sat, možda kazaljke nisu baš po mom ukusu (podseća me na Citizen) ali sve ostalo mi se sviđa.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Super satic
Inace mala i velika kazaljka su jako slicne onim sa SKX007, mada mislim da nisu bas identicne.
Dobar sat, cestitam
odlicno izgleda...! deluje kao da su pokupili interesantna resenja sa svojih popularnih modela (kazaljke, markeri, unutrasnji prsten) i vrlo lepo upakovali ovde!
jos kad se i cena uzme u obzir - deluje kao nevidjeno dobra kupovina.
jole777 kaže:
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Lep sat Nešo čestitam, mislim da si napravio dobar izbor.
Ne znam da li ću večeras stići da napišem ceo tekst, ali na prvu loptu bih mogao da kažem da se vidi da pripada japanskoj časovničarskoj školi. Estetika je na trenutno jedinoj slici delimično vidljiva, ali se vidi da je dizajniran sa ukusom. Kada se nosi na ruci ne deluje preveliko, ali odaje utisak čvrstine.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Cestitam Neso Sad mozes onog junga da mi prosledis U zdravlju da ga nosis
Bookmarks sajtovi