uf...prelep je...
Svaka čast Nešo !
stvarno ga je odlicno uradio!
jole777 kaže:
Mnogo je dobar!
Na forumu ima Seika ako ne za solidan muzej onda bar za jednu vrlo reprezentativnu izložbu!
Gosn Neša-san, kapa dole.
.................................................. ........................
(to sam ja ostao bez teksta)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma ostao sam bez teksta i ja kad sam ga video
Časovničar Kostić iz servisa Dojčinović ga je sredio za medalju
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kukuuuuuu----- pa ja ne znam... da mogu, u oko bi ga stavio. Što reče moj komšija VladanP , svaka reč je suvišna.
...sačuvao sliku na PC. Na slici se ne pomera sekundara, ali bar mogu da uživam u gledanju ! (kao kod Vukasovog "rupičastog" ) Ajde ,Nešo , nebilo ti zapovedjeno, daj još slika ovog lepotana, `leba ti !!!
Nešo, pored toga što ti zavidim, uistinu uživam i svaka ti čast !!!!!
Hvala, pokušaću da uradim slike večeras, a donosim ga na sledeće okupljanje obavezno.
Uzgred, moram da ispričam da sam ga kupio zbog niske cene. Sa jednim uglednim forumašem otišao sam kod jednog prodavca, koji nam je ponudio nekoliko komada sa popustom. Ja sam uzeo ovaj, kome su kazaljke bile izbledele, premda nisam primetio, i nosio sam ga nekoliko dana u želji da vidim kako radi i da ga prodam kako bih zaradio za neki bolji. Međutim, posle dva-tri dana štoperica je počela da se neprecizno vraća, što je inače česta boljka ovog modela kada je star i neredovno servisiran. Zbog toga od dalje prodaje nije bilo ništa, a nisam hteo ni da ga vraćam, jer iako bi prodavac vratio pare, bilo je isplativije popraviti ga. Popravka jeste malo duže trajala, ali se na kraju isplatila. Ovde ne mislim na novac, već na estetsku vrednost koju sat ima.
Ne kažem da je sat bio ružno pače kada sam ga kupio, ali bio je nekako... običan. Međutim, posle mehaničko-kozmetičkog tretmana je zasijao punim sjajem, tako da će ovakav kakav jeste definitivno ostati kod mene.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi