75Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Nemke - Moja skromna kolekcija
Pozdrav, moje ime je Nemanja, imam 21 godinu, i novi sam korisnik. Sećam se još kad sam bio manji klinac nego što sam sad, zadivljen sam bio drugarovim satom koji je bio vodootporan i imao "štek" za bombone.
Što sam bio stariji, to su mi satovi sve više odvlačili pažnju, trenutno ih imam pet, a nadam se da će ih u bliskoj budućnosti biti još više. Naravno, sve zavisi od budžeta. Dodao bih još samo da volim glomaznije satove, i upadljivije.
1. Casio Edifice; Model: Ef-558d-2av, nosim ga od 2012. godine.
2. Festina Tour de France 2012; Model: F16601/1, uzet 2013. godine.
Za ovu Festinu jurim metalnu narukvicu, ali ne mogu nigde pronaći tu istu koja je korišćena u kolekciji.
3. Sector, Collection 450; Model: 4SC3271776002, uzet 2015. godine.
4. Royal London; Model: 4759-C3B, uzet takođe 2015. godine.
5. Fossil; Mode: FS4611, uzet 2014. godine.
Unapred hvala na odvojenom vremenu za pregled moje kolekcije,
Sretni praznici svim članovima!
-
Re: Nemke - Moja skromna kolekcija
Za Festinu sam i ja tražio narukvicu. Kod BM ima da se naruči, skoro 15 hiljada bude, što je nenormalna cena. Da se poruči sa nekog stranog sajta, bude oko 70€ plus poštarina i troškovi. Ja sam na kraju odustao i prodao sat. Više se isplati da nađeš polovan sat sa metalnom narukvicom, prebaciš je na svoj, a ostatak čuvaš za delove.
-
-
Ja sam se bukvalno dve godine premišljao i tražio. Samo napred, super je to sat, i definitivno ga je bolje kupiti sa metalnom narukvicom, pa dokupiti gumenu. A i jeftinije bude
-
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala ☺ Hoću čim se vreme prolepša da prošetam svakog ponaosob pa će i fotke da padaju.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Lepa kolekcija Nemke. Casio i Hanowa su mi vrlo privlačni a vintage deo me je potpuno oduševio, To je baš ono, zbog čega svakom ljubitelju satova toplina ispuni srce. Sjajno!
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi