Čestitke na kolekciji. Ima nekoliko vrlo lepih, kvalitetnih i zanimljivih satova. A Pobeda, Pobeda je priča za sebe .
Čestitke na kolekciji. Ima nekoliko vrlo lepih, kvalitetnih i zanimljivih satova. A Pobeda, Pobeda je priča za sebe .
Kada budes koristio alat javi kako se pokazao. Najvise me interesuje alat za otvaranje kucista i skracivanje narukvica.
Za otvaranje kućišta-može da posluži
Za skraćivanje narukvica-napravljen na principima samouništenja (ne valja ništa)Ali imaju u kompletu neki izbijači koji mogu zgodno da posluže u tu svrhu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Iskreno,najvise sam ga uzeo zbog pomoci oko skidanja narukvica,sto se tice otvaranja kucista i skracivanja narukvica,ne verujem da cu to raditi,iskreno,plasim se da otvorim kuciste,jer to nikada nisam radio,kada budem dosao u BG na vikend,videcu da pozovem nekog iskusnijeg clana,pa da probamo.
imam i ja ovakav alat, mnogo je los, prosto neverovatno koliko je neupotrebljiv
ako imas probusene lugove zavrsices posao, mozes i narukvicu relativno lako da ksratis i to je to, sve ostalo zaboravi
ako ces da skidas stiftove sa kaisa na lugovima bez rupica, uzmi ozbiljan alat jer ces sa ovim poguiti kuciste ili bocnuti kais i sebe onom ostricom
Ni VE ni Seiko nemaju probusene lugove,sto znaci da ce biti veselo,ali cu morati nesto da izmislim.
ali VE ima rupu u kaisu za stift pa ti je lakse a seik onema ako se ne varam, ja nikako nisam mogao da to lepo odradim, dobra ona alatkica za narukvice koja stvarno lako i precizno i uredno zavrsava posao kosta 10-15evra i dugacka je 10-15cm
evo jedne poznate BERGEON
SPRING BAR PIN REMOVE Bergeon 6767 F - MARKET-STRAPS
Bookmarks sajtovi