Lep prikaz, lepe slike i nato mu bas legao....
Lep prikaz, lepe slike i nato mu bas legao....
Hvala,da napravim i ja jednom review kako lici.
Par dana nakon plave,stigla je i ova narukvica za Seiko Pilot.
Buduci da sam skoro sve rekao u prethodnom prikazu NATO narukvice,ovde cu samo reci par sitnica i mnogo slika.
Narukvica je debljine 1,3mm (bar tako pise na sajtu),dok su duzina 280mm i sirina 22mm iste kao i na plavoj.
Prstenovi su takodje pricvrsceni metodom sivenja.
Vazno je napomenuti da je ovo NATO,James Bond stil narukvice,naziv je dobila po popularnom istoimenom agentu.Legendarni Son Koneri je u ulozi Jamesa Bonda,na svom Rolexu nosio crnu narukvicu,sa maslinasto zelenim prugama i crvenim oivicenjem oko istih,dok su mnogi u zabuni,pa misle da je upravo ova kombinacija (crno-siva),ta koju je Son Koneri nosio u filmu.
Slika iz filma.
U principu,nemam nista vise bitno da dodam,te vas pustam da uzivate u slikama.
Buduci da je sat slikan na dnevnoj svetlosti,jako brzo se napunio,pa sam mislio da "lume shoot" nece smetati
Za kraj mogu reci da sam prezadovoljan kako oba sata izgledaju na novim NATO narukvicama,juce sam nosio VE N1 Rocket i zadovoljan sam kako se ovo resenje za letnje vrucine pokazalo u praksi,jednom recju,PREPORUKA svima.
Baš lepo izgleda! Stvarno mu lepo stoji!
Drago mi je da si zadovoljan, sa tim malim izmenama čovek ima osećaj kao da ima nov sat...
Pozz!
Hvala.Juce sam nosio VE i mnogi su mislili da sam kupio nov sat,upravo zbog narukvice,a i sam imam taj osecaj.
Super izgleda na natou i dobrodosao u bolest.. kupnja remena stvara jednaku ovisnost kao i satova.
Ni ne trepnes i vec imas kutijetinu punu remena..
Lep Agat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo svima,danas,prinova.
Nakon odredjenog vremena i 4 dana cekanja,stigao je dom za moje mezimce,onakav kakav oni i zasluzuju.
Apsolutno sam odusevljen kutijom,izgledom,konstrukcijom,kvalitetom i kako se sve uklopilo.
Kutija udobno moze da smesti sest sata.Osnova kutije je od drveta(tankog,ali sasvim ok),oblozena je eko-kozom spolja i iznutra,jastucici su takodje od eko-koze,a unutra su pregrade od lepenke 5mm(kako dobavljac kaze).Kopca za zatvaranje se nalazila u kutiji,nju sam samo zasrafio i podesio kako meni odgovara i kutija je bila spremna za upotrebu,takodje mi se svidja sto kutija mora da se stisne malo jace,da bi kopca zatvorila kutiju.Kopca i detalji po coskovima kutije su od metala.Sarke(ako mogu tako da ih nazovem) su trake dobrog kvaliteta,ali je po meni jedini minus sto nisu metalne,ali negde je moralo da se ustedi.Po pregradama za satove,ima mesta i za vece primerke,buduci da se moj Vostok Europe N1 Rocket sa kucistem od 46mm sasvim dobro uklopio.
Kao sto se moze i videti(koliko-toliko) na slikama,unutrasnjost je crvene boje i prelepo izgleda.
Bookmarks sajtovi