Hvala Milane,stvarno je prelep i kao nov je,a nece se nesto zadrzati kod mene jer ga nisam nesto uzeo za prosirivanje kolekcije vec radi dalje prodaje kao i Heuer-a mada bi njega i zadrzao
Hvala Milane,stvarno je prelep i kao nov je,a nece se nesto zadrzati kod mene jer ga nisam nesto uzeo za prosirivanje kolekcije vec radi dalje prodaje kao i Heuer-a mada bi njega i zadrzao
Uh, omegica je stvarno odlična.
Ovaj definitivno nosiš na kafenisanje
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Gledam tvoju kolekciju s pocetka i mogu da uocim da je jedna od retkih koja po kvalitetu satova ima vrlo ubrzanu,uzlaznu putanju. Fino,fino.
Nije bas tako ubrzano uzlazna putanja kao sto kazes jer ako bolje pogledas samo seiko pepsi je za kolekciju a ova dva skuplja su za dalju prodaju tako da su samo privremeno ovde i putuju dalje a od zarade docice u kolekciju neki skromni seiko automatic chronograph...
E bas steta...bas sam se ponadao kad sam video medju tvojim satovima...neka doci ce
next year at this time I'll be a millionaire
Skapirao sam ja da nisu tvoji satovi,samo sam to malo "diplomatski" uvio.Ako sat nije tvoj,a imao si prilike da ga vidis i fotografises,imas odgovarajucu temu za to.Ovako unosis zabunu u svoju kolekciju.
Evo linka,pa okaci tamo.Znam da je lepse da postavis u svoju temeu,ali ipak nije u redu.
http://www.svetsatova.com/forum/f64/...isci-4381.html
Tema nije zazivela,mada me to ni ne cudi.
Sto kaze nas zmaj, doci ce polako samo, iskreno se nadam sa ces kolekciju popuniti svim satovima koje zelis
Djordje ja ne unosim nikakvu zabunu jer su satovi kod mene i prodajem ih,a zasto ih ne bi ovde okacio pa makar i 10 dana bili kod mene a posle ih prodao jer te satove sam nosio,glancao i tako dalje...
A skroman sam sa zeljama,ozbiljno razmisljam da sakupljam samo seiko hronografe iz 70-ih godina,i naravno ako naidje neki koji mi se drugi sat bas svidi,jer ako budem skupljao od svega pomalo nikad necu nista skupiti komplet...
Ma nema frke Nikola,kapiram ja.Hteo sam samo da dam dobronameran komentar,mada sam ja stvarno mislio i za Heuer i Omegu da su tvoji.Stoga je usledio link ka odgovarajucoj temi,kad sam shvatio da nisu tvoji satovi.
Pozz
Bookmarks sajtovi