^
Lepi satovi, koji za tebe imaju i veliku sentimentalnu vrednost. Svaka čast na ideji i na slikama.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
lepi satovi a baš si ih fino aranžirao
Lepi satovi...Seiko je
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Slazem se sa svim Forumasima,citajuci slike naveo si imena ciji su satovi...nema nigde tvoj..ok,razumem da su fakticki svi tvoji. Ali ajde imas li nekog favorita medju ovim lepim satovima
next year at this time I'll be a millionaire
Eee, izgleda da se kolega stidi da postavi sliku jednog sata koji je nedavno kupio .
Sat je, inače, F E N O M E N A L A N.
Pravi lepotani. Kreativne fotografije, mozes slobodno da konkurises kao fotograf za neke poznate brendove.
Clarissa bas si me procitala Hvala Laneni,a pored satova malo se zanimam i za fotografiju,ali trebam nabaviti bolji aparat kako bi mogao praviti bolje slike. Verovali ili ne,ja nemam niti jedan svoj sat ( veoma cudno za nekog ko ih obozava ),doduse imao sam 2 dobra nova seika koja sam prodao posle nekoliko meseci. Jednostavno su mi ovi satovi mnogo drazi i daleko znacajniji neko bilo koji novi sat. Mozda oni na trzistu satova ne vrede ni 1000 dinara ali oni su za mene neprocenjivi ja ih ne bi dao ni za nove patek philippe. Mada imam u planu da kupim sebi jedan dobar automatic za svaki dan jer ove nosim u narocitim prilikama. Sledece nedelje cu okaciti jos slika jer ovo nisu svi satovi,imam ih jos mada su ostali svi zenski modeli.
Jos jednom,hvala vam svima na lepim komentarima
Za džepni i Slavu .
Bookmarks sajtovi