Dobar, dobar! Hajde sad da vidimo i Duro..
Podsetio si me sa ovim fotkama da bih ja mogao svog Expandera da uslikam i postavim ovde.
Dobar, dobar! Hajde sad da vidimo i Duro..
Podsetio si me sa ovim fotkama da bih ja mogao svog Expandera da uslikam i postavim ovde.
Meni je licno GD100 bio gadan model,dok ga nisam video uzivo.Ali kad je izleteo na oglasima za tako malu cenu,nisam razmiljao ni sekunde.Sad sto ga vise gledam,lepsi mi je Veliki jeste,ali ne preveliki,odlicno stoji na ruci i sto je najvaznije vrlo je udoban,ne osecas ga niti igde zulja zglob ruku,LCD je pregledan i super vidljiv (sto kod obrnutih LCD nije bas slucaj u svim svetlosnim uslovima) ali dobro,ko sta voli Napravicu uskoro jedan review,cim ga malo istestiram
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Samo jedan shot Sabljarke,dok ne stignu ostale
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Nego šta će....it´s a frickin´ CASIOCestitke, da te dugo i pouzdano sluze
Tačno, ali taaako je super reversni displej Imadoh DW 9005 Cosmoxer sa obrnutim displejom i jes bio slabo čitljiv u određenim situacijama..LCD je pregledan i super vidljiv (sto kod obrnutih LCD nije bas slucaj u svim svetlosnim uslovima)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bravo za čuke ekstra vr(h)!!!Ma CASIO je CASIO!!!Ima da te služe super,evo meni sl.nedelje stize MRW-200H-1B2,ajd uzdravlje,vel pozz svima!
Ja bih sa MRW-a odmah skino narukvicu plasticnu i nabo ga na neki olive zeleni nato kais,sat place za tim look-om!!!Odmah okaci slike da vidimo kako izgleda,i ja zamalo zimus da ga pazarim.
Anbeast - sto se tice revers.displeja,meni je takodje super,volim one MS varijante pojedinih G-jeva,onaj obrnuti displej sa crvenim brojkama deluje opako zlo Imao sam onako osrednja iskustva sa GX56-icom narandzastom sa obrnutim displejom,malo je bila problematicna tokom dn svetla,a jos sam tada radio sa skuterom,pa je u voznji odvlacio paznju dobro sam zivu glavu izvuko
Woody Allen
Minimum 100 godina
Nema sta, za te pare tesko da moze da se nadje bolji sat
Odličan G i extra zanimljive fotke.
Nek te u zdravlju služi!
EDIT: I "sabljarka" je PRELEPA!
Bookmarks sajtovi