Hvala drugari. Ima nešto u planu za sledeću godinu, samo ako sve bude po planu, videćemo...
Omega je inače starija dosta od mene.....
Omega cal 601 BK 14757 62 SC pre i posle sređivanja
Hvala drugari. Ima nešto u planu za sledeću godinu, samo ako sve bude po planu, videćemo...
Omega je inače starija dosta od mene.....
Omega cal 601 BK 14757 62 SC pre i posle sređivanja
Pročitah tekst, odlično, kao što se može i očekivati od tebe. A omega je lutka.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Vidim da je tekst o Omegi napisan tačno pre godinu dana, tj. na isti datum prošle godine. Ne znam da li je simbolika namerna, ali deluje mi veoma toplo i emotivno što je tekst spomenut na jubilej.
Neka te Omega dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala Baron. Nisam znao Nešo, dobro si primetio. Omega je radila kao švajcarski sat čak i kada je bila u stanju u kojem sam je dobio. Sada je sve kako treba, ipak ne nosim je baš često, najčešće na slavama, rođendanima i sličnim porodičnim okupljanjima. Treba ipak prati ruke, mene mrzi da skidam sat sto puta dnevno, a ovom starcu voda ne prija nikako.
Amfibija u Alpima...
Kada bi moralo sve da svede na jednu kutiju, uključujući i ženske, onda bi izgledalo ovako
Alpina mi je... Uh
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Top!
Ipak si nas uskratio za prelepi Fortis, FC i Alpinu kvarc. Ne možeš, da izbegneš. Treba malo veća kutija
Delim mišljenje sa kolegom, treba ti kutija sa još dva mesta za ova dva lepotana koja si izostavio.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Htedoh reći 3 lepotana.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Bookmarks sajtovi