Monsieur Piksi, très bien !
Monsieur Piksi, très bien !
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Hvala društvo
Što se tiče nekog starog sata, na moje zadovoljstvo uspeo sam da sredim Timex, pa mi on sad dođe kao vintage.
Jedno vreme sam aktivno tražio staru Genevu ili Flagship, ali nikako nisam uspevao da nađem u dobrom stanju, pa sam to ostavio ad acta. Koliko god mislio da uspevam da nađem nov sat po dobroj ceni, toliko mi se čini da ne umem da nađem dobar stari. Inače ne bežim od toga, tu sam ako nešto naleti povoljno.
Stvarno impozantna kolekcija, svaka čast! Alpine su mi najlepše, baš po mom ukusu
Čestitke Piksi.
Piksi svaka cast!!!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Poslednja ispravka: piksi (6.4.2018. u 11:29)
Nisi ni ti blesav, uzmeš sat sebi, a onda uzmeš jedan i gospođi da ne može da ti zvoca
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Pametno !!!
Omega rules !!!
Danas je preko Meranoma stigla Amfibija model 100819, naručena pre nešto više od dve nedelje. Najduže se čekalo da iz Čistopolja stigne u Moskvu, iz koje je u roku od tri dana sat stigao na kućnu adresu.
Model koji sam izabrao ima širinu kućišta 41mm, a zbog poznate krunice odabrao sam model bez datuma, obzirom da će satu obično pre nošenja biti potrebno navijanje, a podešavanje datuma na Amfibiji ume da bude izazov i da potraje.
Širina narukvice je 22 mm, celom dužinom, odlučio sam da je ipak promenim za silikon, koji na sebi ima plavi štep, tako da prati detelje na brojčaniku, Luminacija sata je za Amfibiju zadovoljavajuća. Evo nekoliko slika.
Poslednja ispravka: piksi (23.4.2018. u 23:38)
Poslednja ispravka: piksi (19.5.2018. u 23:36)
Bookmarks sajtovi