De, si Pedja, piratu stari? Drakulini zubi su kul, samo da ne nabasas na ajkuline zube ili na krakenove pipke
De, si Pedja, piratu stari? Drakulini zubi su kul, samo da ne nabasas na ajkuline zube ili na krakenove pipke
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nisam nikako zaboravio društvo sa foruma, nego su nažalost poslovne i privatne obaveze uzele danak. Žena je bilo ali nisam stigao da ih slikam, bilo je drugih aktivnosti. Bilo je i drugih zbog kojih bi mi se aparat pokvario, da sam ih slikao.
Što se samog sata tiče, ja nemam zamerki - tačan je, ima interesantan cifer, robusnog dizajna, ronio sam do 36m sa njim, izdržao je svakakve aktivnosti u vodi, oko vode i na suvom. Jednostavno voli plažu i vodu. Jedina zamerka je što nema safirno staklo, ali mu je i cena pristupačna, pa nije problem da se zameni.
P.S. Da ne kvarim koncepciju poruke, tačan redosled slika sa prošle poruke je: Slika 1 - negde u Nikoya zalivu, Kostarika, Slika 2 - Kaanapali plaža, Havaji, Slika 3 - ili South beach u Majamiju ili Lovers beach u Cabo San Lucasu, Meksiko (nisam 100% siguran) i Slika 4 - glavna plaža u Puerto Valjarti, Meksiko. Inače još uvek sređujem fotke, možda bude još slika sata.
Bookmarks sajtovi