Pfffft, "skromna kolekcija"... De skromno aman, ovo je odlicno !
Pfffft, "skromna kolekcija"... De skromno aman, ovo je odlicno !
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
I jos dva sa emotivnom notom... Seiko 5 koji je moj otac nosio kada sam rodjen i Swatch Irony, poklon moje supruge.
Hvala na lepim recima.
Kolekcija je stvarno odlična, i čini mi se vrlo pazljivo birana.
Samo nastavi da nas oduševljavas sa slikama i eventualno nekom pričom vezanom za ove satove.
Da, hvala na ispravci, hronograf iz '73 ako se ne varam za godinu. Postoji i prica o tome kako se "uselio" u porodicu ali, ne bih zamarao time. Evocirase se uspomene...
Hvala, birana sa povodom, svaki sat je obelezio neki dogadjaj i zapoceo ili zavrsio neki korak do sada nacinjen. Ne bih zamarao svojim pricama ali bih podelio jednu kratku - Longines mi je bio jedini izbor kada sam se vencavao, komplikovan kao brak ali ga bas te komplikacije cine vrednim paznje i uzivanja...
Poslednja ispravka: RUS (13.2.2014. u 19:29)
Lepa kolekcija. Dobro došao.
odlicna kolekcija.DOBRO DOJDE
POZDRAV
Kolekcija vrhunska kao sto svi rekoše nego braja RV i PVO izgleda radi.jedan od retkih.moze li neka rec o njemu
Naravno. Sluzio sam vojsku u PVO divizionu, naravno ne u periodu JNA ali sam jako zavoleo svoj rod. Kasnije, istrazujuci malo vise o avijaciji od doba Kraljevine do danas, impresionirale su me price o pozrtvovanosti pilota i jednostavno sam morao da ga imam. Trazio sam ga skoro 5 godina, naisao na par ali, istina, ni jedan nije radio. Na kraju, sasvim slucajno, kada sam se pozalio prijatelju da "hocu da poludim" jer ne mogu da nadjem taj sat, on ga iznese iz svoje kolekcije, da ne kazem nasledja njegove generacijske avijaticarske istorije i od tada je kod mene, ususkan u svoju kutiju sa malom maketom MIG-21 aviona. Da, radi, ima interesantno podesavanje da na svakih 5 sekundi po malo pomeri kazaljku za minute. Cuo sam da je to jedan od najgorih satova, bar po pitanju mehanizma Breitling-a ali nisam znao da ih nema znacajno vise u funkciji. Ne znam koliko je ova prica interesantna ali, to je razlog zasto je ovaj sat oplemenio moju kolekciju.
Priča je odlična a taj sat u takvom stanju mnogi bi zeleli u kolekciji.
Bookmarks sajtovi