Lepa grupica
Taj sedefasti Citizen je skoro bio u prodaji...Jesi li ga ti prodavao ili si ga kupio?
Ja sam baš razmišljao i bio mi je na kraju među dva u najužem izboru.
Tada sam ipak uzeo Lorus.
Kako si ti zadovoljan?
Lepa grupica
Taj sedefasti Citizen je skoro bio u prodaji...Jesi li ga ti prodavao ili si ga kupio?
Ja sam baš razmišljao i bio mi je na kraju među dva u najužem izboru.
Tada sam ipak uzeo Lorus.
Kako si ti zadovoljan?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane od skoro je kod mene i za sada je ok doduse narukvica mi je knap knap ali ok cifer je stvarno prelep jos kad je predvece pa pocne luminacija da radi svoje i da odsjaj nemam reci
Evo najnovije prinove radi se o satu MONDIA GP-026-RS6 iskreno zanimljiv satic i oblik prijatan za nosenje aliii videcemo dalje to je utisak za 2 dana ali da neduzim da ga predstavim.............
MONDIA GP-026-RS6
celicno kuciste precnika 44mm
silikonska narukvica
mehanizam ETA 251.262 chrono+split
safir crystral sa antirefleksnim premazom
zasrafljujuc trasparentni poklopac sa ugljenicnim vlaknima
drukeri su sa pvd premazom
rotirajuci bezel 60 klikova
wr 100m
hack funkcija
analogni prikaz datuma
Rale
Čestitam!
Lep sat.
Jesi li ga kupio kod nas ili...?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitke Rale!
Bas lep sat, uvek su mi bili zanimljivi "bullhead" modeli. Koja mu je visina kucista i sirina izmedju lugova?
Cestitke, lep sat, interesantno nepravilno kuciste. Sigurno je lepo vidljivo kada je nakrenut prema pogledu. Uzivaj u njemu!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Izvinjavam se za nepotpune informacije visina kucista je 14mm dok je na tanjem delu 11mm,sirina izmedju lugova je 22mm.vladane kupljen je kod nas
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Jako zanimljiv rogonja, čestitke!
Samo sta neplaniram da zadrzim i radi mira u kuci
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
evo posle par dana da saberem malo utiske
generalno sat je prijatan za nosenje maltene se neoseca na ruci,ja imam mali problem sto sam navikao da labavije nosim sat pa deblja strana vuce ka spoljnoj strani ruke,preglednost je dobra cak i na svetlo tako da je sve u svemu ok satic
Bookmarks sajtovi