Odlične fotke. Na kom si autoskupu fotografisao Opela?
Poslednja ispravka: skydrummer (23.9.2013. u 21:22)
Bio neki skup old tajmera ovde kod mene za vikend.
Inace u pitanju je Opel Olympia '53.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Fotke nisu lose a satovi su odlicni Za razliku od prethodne fotke koje si radio sad vec si imao mnogo bolje svetlo Inace satovi i nakiti su najtezi da se fotgrafisu (bar sto se mene tice) zbog odsjaja... Kad fotkas sat bitno je da ustanovis odakle ti ide neki odsjaj ili senka , kad to ustanovis onda nekim panelom, stopiras to ...Npr. Na prvoj fotki jedan deo cifera ti je crnji od ostatka i imas tekst na njemu , ja bi to probao da izbegnem...Na drugoj fotki ti je gornji deo sata pregoreo, to si mogao nekako sa papirom ili nekom tkaninom da sprecis...Treca fotka mi je najbolja u seriji.. Cetvrta isto nesrazmerni tonovi na ciferu....Peta dobra...Sesta si promasio fokus , cifer je mutan , osim ako ti to nije bio cilj onda je ok
Sve u svemu, svidjaju mi se fotke , a ovo sto sam pisao , je cisto da sledeci put budu jos bolje i da na te neke stvari obratis paznju
Serb, hvala na savetima.
Znas i sam da smo fotografija i ja dva sveta, tako da sam vise gledao da uz svaki od ovih satova uklopim po nesto vezano za zemlju iz koje potice, namenu i slicno.
Vise sam paznje obratio na to da fotke budu zanimljive, nego na tehnicki aspekt.
lep dajver a lepa i miloseva olimpija
Zanimljive slike, svidja mi se ova druga, kako se ovdje ocitavaju sati. Izgleda kao neki kompas
Ne ocitavaju se nikako, to je rucni kompas, sovjetske proizvodnje.
Tako sam i predpostavio, zanimljivo izgleda
Bookmarks sajtovi