Dobro mu stoji i taj kožni! S obzirom da vidim da voliš da često menjaš, možda bi mu super legao i neki svetlo braon ili bež boje!
Dobro mu stoji i taj kožni! S obzirom da vidim da voliš da često menjaš, možda bi mu super legao i neki svetlo braon ili bež boje!
Mozda bi legao dobro, ali iz nekog razloga ne volim bas previse braon kaiseve. Zaista ne znam zbog cega, nemam nikakav odredjeni razlog, jednostavno mi ne leze. Recimo na visodatu prvo sto sam uradio, zamenio sam braon kais.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Al' sto znas da odabereeees...
E'svaka tebi cast, u zdravlje neka te sluzi, super je. I jos ta prateca oprema. Ihaaa..
Mirno! Pozdrav!
Nije votka rakija, mada nocas udara ...
Pozz
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Rus, gde si nasao kais (ovaj sa rupicama vec neko vreme trazim)?
Po meni najbolja opcija za ovaj sat.Bravo bacuska.
Evo sad sam natenane seo i procitao svih 50 strana ove teme... Kolekcija je respektabilna u svakom pogledu, iako za moj ukus ima visak vintage satova - sto ne znaci da ih manje cenim. Definitivno dugogodisnji hobi, cestitke za trud i strpljenje potrebno za skupljanje ovakve kolekcije.
Naravno, moj favorit iz kolekcije je Oris Williams F1, premda su ti TAG i Orient bas dobri
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Nemoj Deep blue da zaboravis, meni najljepsi iz kolekcije
Bookmarks sajtovi