RUS,
Jesi se zaljubio u kvarc!
RUS,
Jesi se zaljubio u kvarc!
Hehehe,
Lako se na dobro navići!
Kako da se ne navikne covek na kvarc?! Nista bolje kad hoces da promenis sat, a ti stavis kvarcera na ruku i nemas sta da podesavas. Mehanika... Ma kome to treba
Salu na stranu, ko ima vise satova u kolekciji, jedan kvarc dodje kao pravo osvezenje i olaksanje u onim trenucima kada nemamo vremena za navijanje i podesavanje...
Tagic ti je super, a i meni je kvarcni Longines super legao. Nije ni Hadzija lud!
Evo i ja vise volim mehaniku, ali priznajem da mi dosta puta bude lakse da uzemem ovaj Tag tatin jer ga on drzi odma pored ulaza na komodi, samo kad krenem negdje, hop na ruku i nema namjestanja, cak mi je i navijac prakticiniji od automatika, navijem ga i pici 2 dana nosio ga ili ne.
Inace Rus odlicne slike, da ne bude samo off u tvojoj temi
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Volim i ja mehaniku i kad vidim kazaljku da klizi, ali prakticnost koju ima kvarc je meni nezamenjiva.
U poslednje vreme jedno 90% vremena na ruci mi je neki kvarcni sat. Ne razmisljam kad sam ga skinuo, stavio, koliko je navijen, da li je tacan, itd. Samo ga stavim na ruku i ne mislim.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ej bre a mi koji nemamo kvarc da sad kupujemo a??? Hadzi i njegovi markeri ehehe
next year at this time I'll be a millionaire
Nije problem, mozemo da se menjamo. Ti meni zu-zu, a ja tebi neki kvarc. Svoji smo, ucinio bih ti to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imam dva Seika i vidim da su na ceni a ti se uvati zu zu ehehe
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi