Poštovanje svim dobrim ljudima sa ovog foruma! Dugo citam razne teme koje me u trenutku interesuju, tako da odlucih da izadjem iz senke. Otac dvoje dece i suprug prelepe zene. Imam 32 godine. Ovosu neki moji omiljeni i jedini modeli.
Saša.
Poštovanje svim dobrim ljudima sa ovog foruma! Dugo citam razne teme koje me u trenutku interesuju, tako da odlucih da izadjem iz senke. Otac dvoje dece i suprug prelepe zene. Imam 32 godine. Ovosu neki moji omiljeni i jedini modeli.
Saša.
Svaka čast za maslinastog Rangeman-a! U poslednje vreme mi je mnoooogo na pameti! Ako može još koja slika tog sata, bio bih zahvalan
lepi satovi , kako si zadovoljan sa pierre lannier satovima , zapalo mi je za oko par komada. pozz
Saša, dobro nam došao! Svaka čast na interesantnoj kolekciji , vredelo bi da nas počastiš sa još slika. Meni se lično najviše sviđa ovaj Citizen eco-diver sa plavim detaljima .
No time to lose
Teško mi je da se odlučim, ali ipak bih izdvojio ovaj Citizen koji je Vladas već spomenuo
Neka se kolekcija poveća
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala na lepim recima. Pierre Lanniere je za cenu odlican. Nisam imao problema. Citizen se i meni najvise dopada mada faze stalno menjam. Sada sam u fazi mehanickih pa kukam zeni da mi dozvoli da "bacim" (citiram njene reci ) jos para
Da baciš pare? Eh, izgleda da nisi video specijalna i tajna forumska pravila koja regulišu kupovinu sata. Jeste da su tajna, ali ipak ću ih objaviti:
1. Kada se u porodici kupuje sat, suprug je uvek u pravu,
2. Ukoliko suprug nije u pravu, pogledati pravilo br. 1.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nesa ti otkrio "tajno" pravilo, a ja ti otkrivam samo jedno podpravilo....
Zeno, ma ja sam to u zameni dobio....super prosao!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi