Veoma interesantan sat, čestitam! Slobodno napiši još neki detalj ili utisak
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Veoma interesantan sat, čestitam! Slobodno napiši još neki detalj ili utisak
Cestitam ti na satu!
Послато са moto g(8) power lite помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Nazalost, nakon nepuna 3 dana nosenja mogu samo da napisem da sam satom prilicno razocaran.
Prvi minus je sto sekundara ne seda na markere i vec ovo samo po sebi je za mene eliminirajuci faktor za jedan ovakav sat iz visoke kategorije jer ovo nije Fossil ili neki modni drlog da smiju da se desavaju ovakve stvari. Znaci na satu kojem je preporucena cena od strane renomiranog proizvodjaca 1230 evra kazaljke ne sedaju na markere!
Drugi minus je podesavanje vremena preko aplikacije mobilnog telefona. Tu je kao prvo problem to sto ovaj nacin upravljanja podesavanjem nije kompatibilan sa svim telefonima, nego sa samo 20-ak modela. S obzirom da ja nemam telefon s liste kompatibilnih, nisam uopste uspeo da podesim vreme na taj nacin svojim telefonom. Zena ima telefon koji je na listi kompatibilnih, ali sat je odreagovao tek iz 5. pokusaja.
Sve u svemu mislim da su ovo neke stvari koje si jedna ozbiljna firma kao Longines ne bi smela dopustati.
Prvi vlasnik sat nije kupio kod nekog sivog hendlera ili neceg slicnog, nego u jednom od najvecih i najpoznatijih lanaca zuvelirnica u Nemackoj, i star je manje od godinu dana. Danas pisem mejl direktno na Longines i bas me interesuje sta imaju da kazu na ovo.
Javi ako ti odgovore. Svakako je dobro imati i ove informacije
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Ponesi Longines kod ovlašćenog gdje god da si. Više pita sam ovdje hvalio njihovu internacionalnu garanciju- ja sam iz Crne Gore, kupio Longi u Zagreb, prijavio grešku nakon isteka garancije u Beogradu, oni poslali u Švajcarsku gdje je servisiran kao da je i dalje u garanciji, plus ispolirano ogrebano safirno staklo, sve bez nadoknade. Tako da ne sumnjam da će i tebi izaći u susret.
Eto da javim da je stigao i odgovor od Longinesa. Za problem sa podesavanjem preko aplikacije ne odgovaraju uz pojasnjenje da moj mobilni telefon nije na listi uredjaja koje su oni testirali i naveli na svojoj stranici i u papirima. To sto je na mobilnom od moje zene upalilo tek iz 5 puta kazu da je takodjer normalno i da u uputstvima pise da ako podesavanje vremena ne uspe, da se postupak ponovi.
Sto se tice drugog problema da sekundara ne seda na indekse za sekunde, za to kazu da odnesem sat direktno u najblizi servis Swatch grupe da ga pogledaju i provere ili da posaljem njima direktno u Svajcarsku na servis sluzbu s prilozenim zahtevom za servis, overenom garancijskom karticom, i pismom u kojem treba da opisem problem sto bi onda moglo da potraje i nekoliko nedelja.
S obzirom da mi je najblizi ovlasceni servis oko 50km daleko sad trebam da odmerim sta cu dalje
Očekivan odgovor. 50km je blizu, po meni treba da ga poneseš. Ako ode u Švajcarsku očekuj 2mjeseca, vrijedi probati.
Odnesi ga, najbolje
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Trenutno stanje
Tissot Le Locle Small second
Omega Seamaster Diver Co-axial
Swatch New Irony Chrono
Casio Edifice EFR-S108D
Seiko Speedtimer Chronograph SSC813 P1
Casio EFB-108D
Gesendet von meinem SM-A505FN mit Tapatalk
Bookmarks sajtovi