Iskreno da ti kazem,ne volim cetvrtaste satove,ali ovaj tvoj sat mi se BAS svidja. Mnogo lep sat,nekako i elegantan,a i sportski.BAS je dobar. Cestitke i od mene Serb.
Iskreno da ti kazem,ne volim cetvrtaste satove,ali ovaj tvoj sat mi se BAS svidja. Mnogo lep sat,nekako i elegantan,a i sportski.BAS je dobar. Cestitke i od mene Serb.
Hvala Djole, ni ja nisam odusevljen sa kockastim satovima, ali mi se ovaj bas svideo, a i svidjaju mi se funkcije sata, i to sto je analogno digtalan, a digitala je bas lepo uklopljena , skoro neprimetna...malo da ga nosim provalim funkcije, pa cu malo vise o njemu da pisem
Da,to je super,sto je taj digitalni prikaz nekako nenametljivo uklopljen u sat i ne narusava mu eleganciju,a ipak odise nekim sportskim duhom. I ta narukvica mu je bas lepo legla zbog tog crvenog stepa i uklapa se sa kazaljkom.Super je sat.
Jeste lep...bas je neobican...
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala zmaju
Čestitke Serb. Lep i zanimljiv sat.
Serb , pa druže moj, da častiš da se ne rasuši narukvica !
Ti znaš da sam vatreni obožavalac Casio brenda, pogotovu Edifice-a . Već ste prokomentarisali, da je vrhunski uklopljena digitala u kockasto kućište sa full eleganciom , da mu je kaiš legao kao 1 na 10...
Čestitam ti na kupovini i jedva čekam da vidim sat uživo !!!! (a da ne pominjem, da duguješ još malo lepših slika kada stigneš)
Neka te u zdravlju i veselju služi taj, slobodno mogu reći, sportsko-elegantni , funkcionalni lepotan !
Kako reče moj komšija VladanP , nema greške sa Edifice-om !
Sky, Baki puno hvala, ekstra je kad vidis da pravi ljubitelji hvale tvoj sat,jos jedan dodatni motiv za nabavku novih, hvala svima
Opet dolazim k'o da sam pao s marsa, ali moram da pohvalim prinovu
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala Neso prijatelju
Bookmarks sajtovi