Satić je stvarno prelep. Nije da se hvalim, ali od pre dva dana sam i ja takodje vlasnik ovog sata . Neka te dobro služi, kao i mene
Satić je stvarno prelep. Nije da se hvalim, ali od pre dva dana sam i ja takodje vlasnik ovog sata . Neka te dobro služi, kao i mene
Pa ja sam morao da menjam staklo posto je bilo puklo, tako da nije bilo izbora. Staklo me je izaslo oko 1000 dinara, ne secam se tacno posto sam radio komplet servis i kupio sam novu narukvicu, pa je racun bio 3500 hiljade.
Danas mi je stigao novi sat i to Vostok Komandirski . Posle dugo trazenja na domacim sajtvima , od polovnih pa sve do novih , okrenuo sam se nemcima i narucio nov sat Prvo cu opisati sardnju sa nemcima, mislim da ce dosta clanova to da zanima.
Sat sam narucio preko ovog sajta Russian watches Vostok Europe, Poljot, Aviator, Buran, Sturmanskie, Denissov, Vostok, Molnija. Poslao sam im mail, da se raspitam o nacinu kupovine, i na moje veliko iznenadjenje odgovor sam dobio za nepuna 3 sata. Kad sam narucio sat, poslali su mi mi mail sa racunom i ostalim informacijama, uzeo sam taj mail, odstampao i otisao u banku gde sam salterskoj sluzbenici uricio ove papire i ona je sve zavrsila ( naravno uz proviyiju od 1400 dinara). Pare sam im poslao u sredu popodne , a sat je poslat u petak , zato sto je u Nemackoj cetvrtak neradan dan bilo kako bilo 8 dana od trenutka placanja stigao mi je sat i carina i porez mi nije naplacena Sat me je sa prevozom kostao 53 evra plus bankarski troskovi 1400 dinara. Namrno sam sam uzeo ovaj jeftiniji model da vidim kako ide ta on-line kupovina, i mogu reci da sam odusevljen.
Sad malo o satu
Rec je o Vostoku komandirski 2414-531764.
Sat je odlican , nov je i nema naarvno nikakvih ostecenja. Kutija je bas u sovjetskom stiluEvo slika da ne duzim
- Mechanical movement
- Central second hand
- Calibre 2414 A, 17 ruby jewels
- Totally wound watch runs not less than 36 hours
- Shock resistance balance
- Waterproof
- Luminous hands und markers
- Case size 40 x 46 mm
- Rotating Bezel
- Chromium-plated case
- Authentic leather strap
- Stainless steel screw-down back
Eto toliko za sad
Poslednja ispravka: Serb (15.6.2012. u 14:33)
Cestitke Serb na novom satu....odlican je!
Sto se tog sajte tice,jedan od poznatijih gde se mogu kupiti ruski satovi. O poslovnosti ne treba trositi reci..,Nemci su to
Serb , druže moj , dobra i lepa ti ta "proba" !
Sve čestitke i od mene , a što se teksta tiče i te kako je dobro podeliti to iskustvo sa nama ! To sam od tebe i očekivao...
Hvala Djole hvala Baki Znate i sami koliko je lepo kad vam pohvale sat
....ja mislim da već znaš, da pre pohvale za sat, prvo ide pohvala za tvoje srce, dušu, pozitivnost i ljubav prema satovima. Nego ne napisasmo to ja i moj brat Djole, jer se podrazumeva !!!
Uživaj u svojim lepotanima , glancaj ,osluškuj i bacaj po koju fotku na forumče !
Stvarno odradjeno kako treba ai sam sat je lep...u zdravlje nosio sve te lepe satove...
nego svima nama ce trebati vise kutija...
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi