Auh , Serb druže moj nema sad nervoze, džaba je... ne znam ni šta da ti napišem, sem da mi je do koske žao, majke mi.
Auh , Serb druže moj nema sad nervoze, džaba je... ne znam ni šta da ti napišem, sem da mi je do koske žao, majke mi.
Jbg, nije mu bilo sudjeno , neverovatan splet okolnosti, sta cu, sad cu morati neki diver da ga ne bih skidao sa ruke i mogao da plivam
Nek si ti živ i zdrav, to je najbitnije, a satova će uvek biti. Jeste gubitak, i zato mi je žao, ali imaćeš ti i boljih satova, u to sam siguran
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bas steta...
E, **biga!! Znam kako je to, vec sam verovatno dosadan s tim, ali meni je G-shock DW 9005 "Cosmoxer" ostao u dubinama kanjona Nevidio
I plasticna kopca i cicak traka su bile popustile(a ja sve vreme odlagao da zamenim kais), pa ga prilikom jednog od poslednjih skokova sa stene jednostavno nije vise bilo na ruci kad sam izronio...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Šta da radiš... neka si ti živ i zdrav
^ Da se nadovežem i ja.
Biće boljih statova... Ali baš šteta...
Ma bice satova, ja ti zelim da nabavis uskoro neki koji se tebi najvise svidja, a da taj koji izgubio dobijes uskoro na poklon
Bookmarks sajtovi