I jos nesto, ovakvu pricu sam cuo vec nekoliko puta. Ljudi hteli da sacuvaju sat i skinuli ga da nesto obave, kad ono bedak, sat pao i ostetio se.. Na kraju ce ispasti da je sat najsigurniji na ruci.
I jos nesto, ovakvu pricu sam cuo vec nekoliko puta. Ljudi hteli da sacuvaju sat i skinuli ga da nesto obave, kad ono bedak, sat pao i ostetio se.. Na kraju ce ispasti da je sat najsigurniji na ruci.
Vise ne skidam sat sa ruke, inace ne bih ni ovaj nosio nego sam se iznenada nasao na brodu nisam planirao, i kad sam krenuo da skocim zeni sam predavao sat da ga cuva i u tom trenutku, udarimo, i izleti i to za maler od celog tog brodica upadne bas u vodu, a posto je Tisa mutna, nestao je posle sekund, posle sam kao ronio nesto, ali nije bilo sanse Sta da vam kazem hvala na ohrabrenju Sta cu sad moram da uzem nov sat
Cuti bre Serb kada nije zena ispala
bice jos satova nemo da brigash, kontam ja ono emotivno vezan za prvi sat i tako to, al sto bi rekli sudbina je tako htela...
Nije prvi sat koji sam imao nego prvi koji sam ovde predstavio, a sto je najgore toje sat koji mi lepsa polovina poklonila za rodjenda. A i bas sam ga voleo zato sto sam veliki fan citizena i eco-driva , ali kao sto kazete doci ce bolji i lepsi, a zena ce kupiti novi za rodjendan
E onda je dobro sto nije ispala
steta za sat,bitno je da ste svi dobro,a sat ce doci i lepsi i bolji,da si ti nama ziv izdrav
woodman
Evo novog sata koji je zamena za Citizen koji pluta negde Seiko SNZH55K1, pokrece ga automatski mehanizam 7s36
Nadam se da vam se svidja
Bookmarks sajtovi