Pravi si ljubimac satova, nema šta... ...nego, ne bilo ti zapovedjeno, ajd uslikaj izbliza onaj Fossil koji je na grupnoj slici ,gledajući sa leva na desno, prvi.
Pravi si ljubimac satova, nema šta... ...nego, ne bilo ti zapovedjeno, ajd uslikaj izbliza onaj Fossil koji je na grupnoj slici ,gledajući sa leva na desno, prvi.
Kad je rec o fosilima , generalno njihov najveci plus je vizuelni utisak, i moram priznati da ih imam dosta dugo i da rade super, ali ipak moram i da kazem da zavrsna obrada npr kucista izmedju ovih fosila i citzena su ko nebo i zemlja, da se ipak zna ko je tata
Sta cu kad sam u maldosti mislio da su swatch i fossil najbolji satovi posle rolexa
Ocu kolko veceras, na toj slici je bio u fazi poliranja (samostalnog), pa cu probati da uradim bolje slike, ako ne veceras sutra
Poslednja ispravka: Serb (6.4.2012. u 19:01) Razlog: Kasno sam video sta je napisao moj drug bakarel:)
Jako se lepo uklapaju svi crveni detalji na satu,tako da ne deleju napadno,nego onako,bas skockano.Lep sat,cestitke.
Meni se jako svidja Marvin...ti satovi su klasika prava i lepa. Slazem e za Djoletom i Bakijem
next year at this time I'll be a millionaire
Jeste da debelo kasnim, jer danas se konjski radilo, ali bolje ikad nego nikad.
Čestitke za pronovu, a veliki respect za kolekciju, uz želje da je što pre popuniš svime onime što ti se sviđa
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
39 mm bez krunice Bice baki preko dana
Čestitao sam na novom Citizenu a sad čestitam na kolekciji, uz želju da se što pre proširi. Postavi slike Seika, čim stigne sa sređivanja.
Hvala svima na lepim recima, jos je lepse uzivanje u satovima kad ih pohvale ljubitelji satova kao vi
Bookmarks sajtovi