Lepa doxa
Lepa doxa
Da se slucajno ne vadi to sto viri na sredini,ispod strelice?
Odlicno!
U vezi tvog problema:
Ovo:
Pa onda, ovo:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hhahahahah anbest Djole to je i meni palo napamet ali se plasim da ne sjebem, ako nije tu, pa mozda ako neko potvrdi da probam
serb,uzmi deblju iglu i ubaci je u rupu na koju ti pokazuje strelica,trebala bi tu biti kao neka kuglica,i onda izguras od unutra ka spolja,vadi se ceo metalni deo koji je u u obliku cirilicnog slova p.pozdrav i nadam se da sam pomogao
Pazi, ja ti samo predlozih moj metod, mozda neko ume suptilnije. U principu koristim jos samo dva alata za 98% popravki
Da ti ne spamujem temu vise...... Na te poluloptice ukazuju strelice, mora da je to.....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ako ne uspes ovako kako sam ti napisao onda poslusaj anbeasta samo uzmi veci cekic
Hvala borise , sad cu da probam pa javljam Anbest u mojoj temi je dozvoljen spam, samo udri
Bookmarks sajtovi