Uff borise, mislim da je to princip samo ta kuglica ni da mrdne???Jos neki savet ili foru da ne ogrebem narukvicu
Uff borise, mislim da je to princip samo ta kuglica ni da mrdne???Jos neki savet ili foru da ne ogrebem narukvicu
Serb,nemoj nista na silu......samo uzmi veci cekic!
Sorry za off!
ne bih znao stvarno,i ja sam se sa jednom takvom bas namucio dok nije popustila
Seeerb!! Sta napravi? Nisi valjda koristio moj metod?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Evo upravo sam uspeo, bas sam se namucio mnogo glup metod Hvala borise Hvala anbest za moralnu podrsku
KOja je fora bila? Na dole da se pritisnu kuglice ili kako? Opisi, ako mozes i ufotkaj, mozda ce trebati nekome....
Kako stoje stvari ja samo moralnu podrsku i mogu da pruzim
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
drago mi je sto sam mogao da pomognem
Kako je boris rekao, pritisne se ta kuglica onda povuces ka sebi tako da ima sile i na tom delu narukvice koju vadis. Kad izadje malo uzeo sam kljesta i izvadio, i to bi bilo otprilike to. Mislim da su nepotrebno iskomplikovali.
P.S Drugari moram ovo da vam kazem u mom topicu slobodno spamujte, samo da je u skladu sa pravilima i da nema svadja , a zezanje je uvek dobro doslo, tako da nema potrebe za izvinjavanjem za spam
Kul
Moram i ja da otvorim temu, da stavim ova dva sata sto imam i da spamujem do 101 i nazad
Bookmarks sajtovi