I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Čestitke za novi sat! Ovo je isti sat koji sam i ja naručio, samo moj ima beli cifer.... već ga nestrpljivo čekam!!!
Je li bilo naručeno kod Manbušija?
E, da... na onoj "anfas" slici krunica baš štrči... nadam se da je bila izvučena (?)
Poslednja ispravka: nwolfe (25.9.2012. u 22:36)
Serb, neka te dugo služi !!
Fin! Bas! Samo taj "Open heart" nesto ne obozavam.....Ja sam ozbiljno razmisljao o Parnisu klonu Portuguese.... Ponesi ovo cudo kad se budemo vidjali...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jooj... i ja sam isto naručio 2-3 sept... kaži mi jel pošiljka bila preporučena? (lično uručenje, potpis i sl.)
Hvala sky
Da wulfe da se ne bi mrdale kazaljke dok fotkam pa sam je izvukao ne brini odusevices se kad stigne. Kad si ga narucio?
Preko free shiping-a je stigla, nista dhl i ostalo...
Obavezno anbest
Poslednja ispravka: Serb (25.9.2012. u 22:47)
30. sept sam poručio, 4. sept su otpremili pošiljku, 9. sept je napustila hong-kong sudeći po tracking numberu....
Znam da je free shipping, nego pitam da li je pošiljka bila preporučena (lično preuzimanje sa potpisom, ili ti ostave cedulju u sandučetu) ili ti daju klot paket, bez potpisa?
Postar mi je doneo paket na kucnu adresu Izvini ako ti ne dajem najpreciynije odgovore , posto nisam ja narucivao , poklon je
Poslednja ispravka: Serb (25.9.2012. u 22:59)
lep poklon svaka cast burazeru.zelim ti da te sa srecom sluzi.
Bookmarks sajtovi