Lepi satovi. Nisam znao da imaš Poljota, veoma lep sat. Šta kažeš, ti bi jedan, 3133 hehe znaš ti šta valja.
Lepi satovi. Nisam znao da imaš Poljota, veoma lep sat. Šta kažeš, ti bi jedan, 3133 hehe znaš ti šta valja.
Hehheheeh Sky znas ti nas dogovor, nadam se da ces uskoro dobiti 1967 , a 3133 ce biti samo da mi smanji patnju Salim se rekao sam da 7750 i 3133 moram da imam, naravno ima tu jos koji hrono Seikov mehanizam ali da ne budem alav
Ma nisi alav, ko bi to ovde i pomislio . 1967 mi se migolji kao sapun, ali dobro da ne kukam, svakome je njegova muka najteža.
Poslednja ispravka: skydrummer (25.1.2013. u 1:00)
Zelenko, mrzecu te (iz dna svoje paklene gusarske duse) kad budes dobio 67
Serbisa, bar te Valjoux kopije nisu skupe (salim se, naravno. Negde je bilo reci da ljudi to cesto govore). Udovolji sebi...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma ubice me lepsa polovina, rekao sam da pravim pauzu posle Hamija, ali nisam siguran da ce to da se ostvari
Ma kakvi da se ostvari. Ti si visestruki recidivista (kao uosatalom i vecina nas)
Hajde, hajde...3133 kosta samo delic Hamija....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Merkam jednog junga, ima ga jedan profesor ovde na forumu, nego je tezak za pregovore
Hmmm...ko li je to?! Znas kako, ti profesori su ti svi (ko i umetnici) pomalo, fiiijuuu... Koji je to model Mladog Jovice?
Evo novog sata u mojoj kolekciji , treba mu novi kais i malo doterivanja, ali je dobar
Uh bratic Serb odlican je,bas dobar satic.
Jedan kvalitetan kozni braon kais....zasluzio je kvalitetnu koznu..
Poslednja ispravka: milan zmaj (26.7.2013. u 18:34)
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi