Pozdrav drustvo, pored toga sto cu predstaviti svoje satove iskoristicu priliku pa da se i ja predstavim posto sam nov. Zovem se Milos iz Novog Sada sam, novopeceni student imam 20 godina (proslu godinu pauzirao ne pitajte ) Satove volim od malena imao sam kao klinac neki Q&Q deciji koji je preziveo 2 godine kod mene i to je bilo to, izgubio sam ga za jedan prvi maj. Od tog sata nisam imao sat, posto je uvek bilo precih stvari da kupim, a kao i mnogi skolarci sredstva nisam imao da sam sebi kupim neki satic. Prosle godine dok sam pauzirao od skole, nadjem poslic ono klasicni sezonski i tu zaradim za svoj prvi sat Times Collection, klasican sat mladalacki, meni se svideo, uklapao se u budzet i pazario sam ga. Ali pre nego sto predstavim slikom taj sat, predstavicu dedinu raketu koju sam nasledio i koja mi znaci MNOGO.
On je tu raketu dobio e sad ne znam kojim povodom koliko se secam nesto u vezi rata posto je bio borac od 1941 pa do kraja rata. Taj sat je prezive osve i svasta deda ga je nosio do poslednjeg dana zivota, obozavao ga je.
Evo slike dedina raketa i ordenje
Posto je dedina narukvica propala ja sam nasao neku "koznu" stavio sam samo da vidim kako izgleda pa cu da kupim pravu, i da odnesem sat na servisiranje posto ne znam da li je on to ikada radio.
E evo i mog prvenca, sat mi je lep a i kvalitetan je imam ga oko 1 god i do sada me je lepo sluzio msm mali je period al opet, svidja mi se sto lepo lezi na ruci nemam osecaj da nosim sat.
Drugi sat sam dobio skoro, od caletovog prijatelja, i odusevio sam se, u pitanju je Vanadium posto nisam znao nista o satu ovde sam i pitao pa sam dobio njihov sajt i nasao sam neke informacije o tom brendu na sajtu Beric. Sat je dosta kvalitetno odradjen, tacan je i takodje je prijatan za ruku.
Treci moj sat sam dobio juce od babe za upis na fakultet, u pitanju je Luciano Soprani automatik, da mi je neko rekao da zena od 72 godine ima takav ukus ja mu ne bi verovao, sat ima MIYOTA mehanizam, ne znam puno o tom mehanizmu to sam video isto preko neta, kvalitetno je odradjeno kuciste narukvica je isto jako dobro odradjena, zadovoljan sam i naravno jako mi znaci sat posto je to nesto sto ce mi ostati za uspomenu, da je mene pitala bolje ne bi izabrala
To je to za sada, nadam se da ce biti jos lepih satova, kad uzmem u obzir da nemam primanja a da imam 3 nova lepa sata presrecan sam. Pozdrav jos jednom
Bookmarks sajtovi