Pohvale i od mene na kolekciji, vidi se ljubav prema chronografima. Certina mi je pogotovo prekrasna.
Pohvale i od mene na kolekciji, vidi se ljubav prema chronografima. Certina mi je pogotovo prekrasna.
Certina odlično izgleda uživo, imao sam prilike da vidim upravo Markonijevu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nisam mogao da odolim, cim sam je video, morao sam da je uzmem!
Certina DS Podium GMT
Detalji sata su: 42mm precnik bez krunice, staklo je safir-kristalno, visina 12mm, tezina oko 150gr, dve vremenske zone.
Zakljucio sam da vise volim satove sa koznim kaisem, ali ni sam ne znam kako, uvek zavrsim sa metalnom narukvicom.
Sat sam kupio u zlatari Majdanpek Laser. Dokupicu za sat crni kozni kais sa crvenim stepom i naci cu mu originalnu leptir kopcu. Zbog ovog sata, NightHawk ide na dobos. Rekao sam da cu se neko vreme primiriti sa kupovinom, al ne vredi.. Prvo sam mislio da kupim DS Podium Square sa crnim ili belim ciferom, ali onda kad sam video ovaj sat uzivo, to je bilo to!
Poslednja ispravka: Markoni BG (3.11.2013. u 11:38)
Cestitam, lep sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cestitke, lijepa certina!
Kozu mozes uvijek neku aftermarket stavit po osobnom ukusu. Ja uvijek ako mogu kupim na metalu.
Hvala puno @Rus @Joppa
Za aftermarket si u pravu, ali problem je naci originalne leptir kopce za njih, ili i ako se nadje onda umeju da lupe sa cenom samo tako..
Certina je prelepa, predpostavljam da je i kvalitet na nivou i da vredi svaku paru.
Cestitke bas lijep sat
Najlepsi sat u kolekciji,ako izuzmem Nighthawk-a,cestitam
Moćan sat,čestitam!
Bookmarks sajtovi