Cestitke!
Cestitke!
Cestitam druze...to je najvažnije pa tek onda sve ostalo za sada . Bas mi je drago. ...
next year at this time I'll be a millionaire
Čestitam, neka te u zdarvlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Dobrodosao u klub osudjenih ili kako ti kazes zauzetih . Sve najbolje
Cestitke i od mene i na vjeridbi i na novom satu!!!
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Hvala svima na cestitkama. To mi puno znaci!
Sto se tice sata, nisam odmah planirao da ga kupim. Posto mi roditelji trenutno zive u Ankari, porucio sam preko njih (jer mogu da skinu porez) Certinu DS Podium Square sa belim ciferom. I na putu do Beograda sat je stao. Jedino sto je mozda moglo da utice na sat, jeste da je bio u autu na zadnjem sedistu dva dana na velikom minusu. To je sve, ali da li je dovoljno da bi sat stao, ne znam. Uglavnom sat sam odmah poslao za Ankaru i vratili su ga moji u prodavnicu i samo doplatili za automatic. Evo i koja slika sata.
Iskreno posle ovog iskustva, a i generalno, posto se vec neko vreme razmisljam o tome, mislim da mi je vreme da predjem na mehanicke satove. Kvarcne sto imam, cu verovatno prodati i kupiti jos neki automatik. Jos uvek ne znam sta bih uzeo, ali mota mi se po glavi nekoliko modela.
1) Omega Seamaster sa crnim ciferom
2) Fortis Marinemaster
3) Oris Aquis
U pravom smeru razmisljasKvarcne sto imam, cu verovatno prodati i kupiti jos neki automatik.
Cestitke !
Cestitam ti i zelim ti u skorije vreme i puno decice, videces - ona donose najvise briga ali i radosti u zivotu!
No time to lose
Ja smatram da u kolekciji treba imati bar jedan kvarcni i jedan automatski sat, ako ne po koji od svakog. Sve zavisi od veličine željene kolekcije satova.Kvarcne sto imam, cu verovatno prodati i kupiti jos neki automatik.
Što se tiče razmišljanja oko modela za automatik sat, ja glasam za predlog br. 1. Videćemo za koji predlog će ostali glasati.
Pozz!
Bookmarks sajtovi