ma moze ovako ali sa crnom narukvicom bio bi prilicno "nosiv" i bas bi ti crveni detalji dosli lepo do izrazaja.
ma moze ovako ali sa crnom narukvicom bio bi prilicno "nosiv" i bas bi ti crveni detalji dosli lepo do izrazaja.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Tisell
Precnik bez krune: 43mm
Visina: 12,5mm
Materijal kucista: Celik 316L
Staklo: Safirno sa AR premazom iznutra
Sirina izmedju lugova: 22mm
Iluminacija: Superluminova C1
Mehanizam: SeaGull ST25
Sat sam porucio krajem Aprila i stigao je za nekih 14 dana. Cena je bila 119$ + 30$ doplate za safirno staklo sa premazom. (Welcome to joyful online shopping!)
Nema puno price oko sata, mislim da je dobra ponuda za ulozeno/dobijeno. Sat lepo lezi na ruci, svidja mi se sto mu skoro svaka boja kaisa odgovara. Iako je 43mm i ceo u ciferu, na ruci ne deluje veliko sto je jos jedan plus. Staklo je blago izdignuto sfericno i sa ar premazom cifer bas izgleda lepo. Dolazi na braon fabrickoj narukvici sa zakivcima - kvalitet niti je nesto specijalno, niti je lose, sto bi se reklo taman. Ono sto bih pohvalo je iluminiacija, koje zaista svetli dobro, i duboko u noc moze lepo da se nazire. O mehanizmu ne znam puno, ono sto sam uspeo da nadjem na netu, jeste da je izdrzljivi kinez koji moze da podnese dosta zlostavljanja i nemara! Kada je stigao zurio je nepuna 2 minuta na dan, mislio sam da ce morati na regulaciju, medjutim ostavio sam ga da istekne rezerva, i potom je dosao u neku normalu, od 20 sec+/-, kasnije vise nisam ni merio, jer iskreno nije mi mnogo ni bilo bitno. Eto toliko o ovom modelu koji je otisao tati u posed!
Jucerasnji pronalazak na buvljaku.
Esperanto diver 17 jewels. Nisam puno uspeo da saznam o samom modelu i marci, al pravili su satove od 50-ih pa do ranih 70-ih. Rekao bih po izgledu da je iz ranih 70-ih. Inace za njega jurim nato od 18mm.
Markoni, odlican satic
Hvala bigmag, videcemo sta kucka unutra kad ga odnesem kod sajdzije.
Bookmarks sajtovi