Festina Tour de France.
Sat sam kupio pocetkom 2003 godine u Solunu. Po mom misljenju najlepsi Tour de France model. Svi kasniji modeli postaju previse sareni, a i previse glomazni (naravno stvar ukusa). Sat je kupljen sa metalnom narukvicom (sa koznom mislim da se ni ne nudi), i neverovatna je razlika kad je na metalnoj i koznoj narukvici. Kad je na metalnoj sat dosta deluje masivno i mocno, dok na koznoj deluje dosta elegantnije i ne tako velik. Meni je sad sat na koznoj (morelato) narukvici i prijalo je malo da promenim, kad budem vratio metalnu, okacicu onda i koju sliku kako sat tad izgleda. Sa obe narukvice veoma je prijatan za nosnju, tezina sa metalnom je oko 180gr, a sa koznom oko 100gr. Precnik sata je 43mm, a visina 14mm. Sat takodje ima i alarm i on se aktivira izvlacenjem dugmeta na 8 h. Nikad problem sa satom nisam imao, samo redovno menjanje baterije, jedina mana na satu jeste na koroni gde je spala crna boja oko 12h i mala tacka koja je imala u sebi iluminaciju, naglasavam da sat nije udaren, vec je to samo od sebe otpalo i to se moze pripisati kao jedina mana satu.
Bookmarks sajtovi