Danas sam trazio po gradu,ali mi se nista nije svidelo,verovatno cu kod majstor Puga da odem
Danas sam trazio po gradu,ali mi se nista nije svidelo,verovatno cu kod majstor Puga da odem
Uhhh ima sat da izgleda strasno sa kaisem od Majstor Puga! Od mene svaka preporuka za Puga!
I jurim plavi Nato strap.
p.s. Evo slike Nautice kako izgleda kad sam sredio brojeve sto su poispadali na bazel-u (mislim da sam ubo' termin)
pre posle
Koristio sam trajni marker, koji se koristi i za pisanje po metalu (sadrzi u sebi Xylene i Toluene, inace sastojci u pravim farbama). Rezultatom sam prezadovoljan, i sam proces nije toliko tezak. Mora samo brzo da se radi jer marker brzo hvata. Bukvalno sam radio po principu nanesem marker pa brisem vatom i to je to, a boja ostaje u ugraviranom delu. (za svaki slucaj sa strane je bio spreman 100% alkohol, ako negde boja ostane. )
Tako da nakon postupka, moj savet svima koji imaju problem da im je ispala boja sa bezel-a, ovo je i vise nego lak nacin da sredite svoj sat.
Poslednja ispravka: Markoni BG (13.6.2013. u 14:35)
Vrhunski je ispalo
Hvala puno!
Ako nekom treba da pomognem - tu sam!
Nov clan porodice!
U pitanju je tissot v8 chronograph. Precnika je 42,5mm, debljina sata 11mm i tezina 90g. Kvarcni mehanizam - kalibar G10.211.
Sat sam kupio preko nase polovne berze satova. Inace sat je nov i nenosen, kupljen kod nas sa garancijom od 2god, jos je imao i folije na sebi. Satom sam prezadovoljan mada je kod mene samo 1 dan, veoma je elegantan i lepo lezi na ruci, mada je narukvica jos uvek kruta, ali vremenom ce se i ona oblikovati prema mojoj ruci. Iluminacija se nalazi samo na kazaljki za casove i minute. Takodje moram pohvaliti pakovanje (ovo mi je prvi tissot koji sam kupio), jer osim uputstva i garancije uz sat ide i katalog tissot modela, kao i knjigica sa istorijom ove kompanije, kao i mala torbica od somota u koju mozete upakovati sat ako putujete.
Cestitam,bas lep sat,volis chrono,pa to ti je
Cestitam, lep sat.
U zdravlju te sluzio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala puno!!!
Hronografe sam oduvek voleo, jedina marka na cijim modelima mi se svidja sto nemaju hronograh jeste Fortis i Rolex!
Bookmarks sajtovi