Cestitke i od mene, prelep je Darwil! Obavezno nadji dobrog majstora, jer ti stari chronograph-i traze dobrog majstora.
Cestitke i od mene, prelep je Darwil! Obavezno nadji dobrog majstora, jer ti stari chronograph-i traze dobrog majstora.
Sat koji sam dugo merkao misleci da cu morati da ga porucim iz inostranstva - medjutim uspeo sam da ga nadjem kod nas!
U pitanju je Seiko Atlas ili Landshark sa tamno plavim ciferom. Walter ga je vec predstavio u svojoj kolekciji, samo njegov je sa crnim ciferom i zutim kazaljkama (Walter hvala puno na savetima za sat).
Precnik sata bez krunica je 40mm, sirina narukvice kod kucista je 22mm pa se suzava na 18mm sve do kopce. Debljina sata je 13mm i tezina je 170gr. U pitanju je automatik sa 7S36 mehanizmom. Sat veoma lepo lezi na ruci, i dosta je udoban, ali ono sto je za veliku pohvalu jeste iluminacija. Veoma lepo vidljiv u mraku, ali jos nisam merio koliko dugo traje iluminacija. Ono sto je jedina zamerka na satu jeste leva krunica za unutrasnji prsten sata (kompas), vrlo lako se okrece, tako da sa samim nosenjem na ruci sigurno je da ce se unutrasnji prsten pomeriti nekoliko puta na dan.
Odličan sat. U zdravlju ga nosio.
Odlican, cestitam
Cestitam, dobar sat.
Upao si u finu seriju, samo tako nastavi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala puno svima!
@Rus - hvala, i ja se isto nadam. Resio sam da neke satove prodam koji su stariji, ali samo iz razloga jer ih vise necu nositi i novac od tih satova ce biti iskoriscen za kupovinu novih! Vec imam neke modele na umu!
Svaka čast. Odličan sat.
Markoni,
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Neka je sa srećom, a sat je odličan
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi