Odlicno izgleda na gumi, a kako i da ne izgleda kad je odlican sat.
Koliko te je izasao kais ako nije tajna? Moze i na pp.
Odlicno izgleda na gumi, a kako i da ne izgleda kad je odlican sat.
Koliko te je izasao kais ako nije tajna? Moze i na pp.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Super sat, čestitam! Moja želja i namjera, samo čekam povoljnu situaciju. A čini mi se i da vrijedi i više od te cijene!
@ Rus - Hvala Rus puno. Sat dosta lepse izlgeda na gumi nego na kozi, moram da priznam, ali takodje ova guma smrdiiii do zla boga! Ali pocinje polako da isparava taj oporit miris gume. Inace narukvicu sam platio 1700 din, bez kopce, jer kopcu sam prebacio sa koze (ista kopca pase na kozu i gumu). Porucio sam sa Sense Web Shopa-a. E sad, da li imaju narukvicu zajedno sa kopcom, ne znam jer nisam ni pitao.
@ Aco pg - Aco ako uzmes sat neces pogresiti, ja sam bas jurio ovaj sa belim prstenom. A sto se tice cene, ja sam imao srece da mi nisu otvarali paket, pa sam proseo bez carine i poreza. Tacno 215 dolara, i takodje nisam platio isporuku jer je bila besplatna.
Ok, hvala. I ja sam se nesto razmisljao da uzmem neku gumu za Skyhawk, ali mi nista ne znaci bez kopce.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@Rus - kada sam pricao sa ovima iz prodavnice (sense web shop) rekli su mi da im uz satove dolazi i dosta delova. Mislim da gumenu narukvicu prodaju i sa kopcom zajedno. Posalji im mejl, pa ce te zvati da ti jave. Nemas sta da izgubis..
@evgenije - ma nema veze, vazno je da ti se svidja! Inace moram da naglasim, da na nighthawk sve vrste narukvica super stoje. Bilo da je metalna, gumena ili koza. p.s. napomenuo bih da je guma veoma udobna, e jedino nisam je nosio kad su bile visoke temperature pa ne znam kakva je po pitanju znojenja.
Lepa družina, a poravnao si ih kao na jutarnjoj smotri .
Družina na okupu, prelepo!
Tissot je stvarno prelep, a Certina DS Podium je jako fin sat iako se meni daleko više svidja okrugli model.
Hvala puno!
Sto se tice Certine, jedino sto mi fali jeste da nabavim originalnu leptir kopcu (sto je inace veoma teska misija) i onda bi bas bila kompletna. A sto se tice Tissot-a, zanimljivo je da mu lepo lezi i crni kais (sam isprobavao jedan crni kroko).
Bookmarks sajtovi