Uh ala su lepo uglancani, sijaju od prevelike paznje i ljubavi A i ovi iz Carpise prave te minijaturne kutije za 12 satova, pa covek mora da radi nadzidjivanje i dogradnju a samo sto je uselio ljubimce
Uh ala su lepo uglancani, sijaju od prevelike paznje i ljubavi A i ovi iz Carpise prave te minijaturne kutije za 12 satova, pa covek mora da radi nadzidjivanje i dogradnju a samo sto je uselio ljubimce
Lepo druze moj. Bas lepo za oko...da jos jednu uzmes...
next year at this time I'll be a millionaire
Bravo Sky super samo neka se mnoze
Hvala svima.
genijalno.
Zaista lepo izgledaju ovako upakovani, samo prava je šteta što ovi jastucici, i prostor namenjen za jedan sat, nisu malo veći, tj širi, da satovi i većeg prečnika mogu da stanu bez udaranja jedan u drugi. U svakom slučaju, mislim da je kupovina ove kutije dobar posao. Ja u mojoj imam 5 mesta, i trenutno sam u deficitu sa mestima
Fenomenalna kolekcija
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Fantastično
Posebno sam odusevljen amfibijom tonneau case kao i tvojom prezentacijom iste
Hvala svima. Nisu to svi satovi , za neke nije bilo parking mesta .
Što se kutije tiče, upravu si 23. Nije savršena , ni blizu ali za te pare oprošteno joj je. Tačno je da jastuci previše šetaju levo-desno, gore -dole pa se veći satovi sudaraju. Jastuci bi morali biti napravljeni tako da ne mrdaju kada se postave u udubljenje.
I same " kućice " bi morale biti veće tj šire ovako dva sata od recimo 42 mm ili više , bez problema češu jedan drugi. Zato satove postavljam cik-cak tj ovako:
Još jedna bitna stvar . Šarka koja spaja dve polovine kutije napravljana ja tako da ulazi skoro 10 mm u unutrašnjost kutije samim tim kači sat koji je unutra. Na to mesto sam postavio najmanji sat koji imam ( Seiko 35 mm ) ali ne vredi , opet češe. Zato sat treba pomeriti napred ili nazad na jastučetu ( ovo je moguće kada je sat manjih dimenzija ali neki veći sat nema šta da traži na jastučetu uz šarku). Dakle ne može da stoji na sredini jastučeta jer ga šarka češe. Šarka i način kako su je postavili je veliki dizajnerski propust.
Sve to sam primetio i pre nego što sam kupio kutiju, ovo za šarku sam primetio u prodavnici ali opet sam kupio kutiju jer bolja, povoljnija i sa više mesta za satove kod nas trenutno ne postoji. Kada podvučem crtu mogu reći da sam zadovoljan kutijom.
Ja sam u petak kupio baš takvu kutiju u Carpisi u Delta Citiju... i vratio je posle 1h.
Video sam u radnji da jastuci mrdaju, ali nisam znao da su tako mali dok ih kod kuće nisam isprobao. Takođe, ona šarka sa leve strane deluje opasno za satove, pa sam zaključio da to mesto ne mogu da koristim. Uostalom, funkcija kutije je valjda da se satovi zaštite i lepo i pregledno slože... a meni deluje da ni jednu od te 2 funkcije ne ispunjava: satovi se češaju međusobno, a jastučići se klimaju i teško je lepo namestiti sve satove da budu u ravni.
Ipak, mora se priznati da je sama kutija baš lepa, ali je šteta što nisu poradili na funksionalnosti.
Čini mi se da je cela kutija širine oko 31.5 cm, pa sam zaključio da treba da nađem kutiju koja prosečno 6cm širine po satu (uključujući i pregrade i ivice) da bi sve lepo moglo da stane.
Uglavnom, pošto je bio 8. mart, žena je dobila još jedan poklon - zamenio sam kutiju za finu žensku torbu.
Glavni poklon je bio... naravno sat (pokušavam da je zarazim)
Bookmarks sajtovi