cestitk za sredzivanje sata,ovaj monster kao da me hipnotise ....kupi me...kupi me
cestitk za sredzivanje sata,ovaj monster kao da me hipnotise ....kupi me...kupi me
A kada se sve sredi ostaje onaj divan osećaj uživanja što je satu vraćen stari sjaj,čestitke za trud i za divan sat!
prelepo nema šta...
Gledao sam sto puta tvoju galeriju a nigde mi "like" nema, a ni komentara... ...sramota !
Na brzinu sam pregledao (samo slike) od Anfibije Pilot i Seika... odoh da se bacim na čitanje.
Svaka čast, druže moj !!!
Svaka čast Sky! Seiko izgleda sasvim pristojno i svako bi ga poželeo u svojoj kolekciji. Došao je pravom čoveku u ruke, a sa poslednjim pasusom tvog teksta se slažem u potpunosti! Još jednom, čestitam!
Pored ljubavi prema satovima glavini razlog zbog koga već nedeljama iznova i iznova dolazim na ovaj forum ste Vi prijatelji moji i vaši komentari i tekstovi prepuni emocija i iskrenosti, da je prvo uživanje biti sa Vama i deliti zajedničku opčinjenost ovim malim mehaničkim uređajima.
Hvala Vam na tome
Hvala svima na lepim rečima !
Lepa kolekcija satova u odličnom stanju.
Slike su profi .
Da predstavim još jednog lepotana iz kolekcije. U pitanju je Seiko 5, mislim da se ovakav model ne sreće baš tako često. Lep, pregledan brojčanik. Odlično uklopljena kombinacija boja. Kućište je kombinacija brušenog i poliranog čelika. Pogoni ga odlični 7s26 mehanizam, smešten ispod mineralnog stakla. Sat bez mane, sat za svaki dan.
Bookmarks sajtovi