Dobre crne kaiše pravi novosadski Manual. Ja sam kupio jedan tek nedavno, ali je isti model kao što ima moj kum, koji ga koristi 5-6 godina, a tragova upotrebe skoro da i nema.
Dobre crne kaiše pravi novosadski Manual. Ja sam kupio jedan tek nedavno, ali je isti model kao što ima moj kum, koji ga koristi 5-6 godina, a tragova upotrebe skoro da i nema.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Manual ima vrhunske stvari od koze.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Mogu od vojnih opasača da se naprave kaiševi za satove ( koža se malo istanji ) , čak mislim da na Pugovom sajtu ima kaiš napravljen od vojničkog opasača.
Inače mogu se naći i potpuno novi kožni vojni opasači. Volim da ih nosim na farmerke ( i one tzv. džepare ). Verovatno ne idu na neke elegantnije odevne kombinacije ali za sve ostalo su super. Takođe nove vojne opasače možete odneti kod kožara pa ih ofarbati u crno. Odlično izgledaju. Možete ih premazati i maslinovim uljem onda dobiju vrlo interesantnu braonkastu boju ( boju meda ). Imam ih raznih. Ovaj sa pređašnjih fotki je estetski u najgorem stanju, neodržavan, intenzivno nošen, star 30-tak godina a opet trajaće još toliko.
PS- tema mi se pretvori u modni savetnik.
Poslednja ispravka: skydrummer (8.10.2014. u 13:11)
Pa jbg, kada je interesantno.....otvori podtemu.....ja vec duze vreme trazim stariji iznosen vojni opasac, samo da mi boja dgovara....trazio i na "najlonu". A vidjao sam kaiseve radjene od starih vojnih oprtaca.
Lep ovaj Citizen.....danas mi se nekako lepio za ruku!
odlično, originalno i vrhunski prezentirano, satovi uredni i u originalu
Citizen 8210
Ovaj oblik kucista me u zadnje vrijeme jako privlaci. Slike, kao i uvijek fenomenalne!
Bookmarks sajtovi