Uhhh, stvarno dobre fotke i kako reče kolega Neša, pravi praznik za oči. Ruja stvarno fenomenalno izgleda .
Uhhh, stvarno dobre fotke i kako reče kolega Neša, pravi praznik za oči. Ruja stvarno fenomenalno izgleda .
Pošto je Amfibija u svakom smislu zaslužila novo odelo a i ove nesnosne vrućine su ubrzale proces, morao sam da se ponovim novom narukvicom. Veoma sam zadovoljan kvalitetom izrade i narukvice i kopče. Završna obrada na nivou, lagana, kopča ima ronilački nastavak ( vidi se na nekim slikama ) tako da se brzo i lako može podesiti dužina ukoliko pri ovim vrućinama ruka tj zglob malo otekne. Da ne dužim mnogo, neka fotke kažu ostalo.
Bas lepa narukvica, legla je ko d... na nošu
Bas je lepo "cucnula".
Sky
To nije originalna narukvica?
Gde si je nabavio?
Poslednja ispravka: VLADAN P (20.6.2012. u 0:38)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala!
Nije Vladane, e sad dok ja isčeprkam fotku da ti pokažem... Orginalna je petoredna, cela je polirana, zveketav savijen lim, potpisana kopča bez ovog ronilačkog nastavka, pri kućištu nije ravna nego ima onaj završni link. Lakše bi bilo da sam postavio sliku.
Kod Simovića. Ko je u Ns ili blizu može kod njega, ko je iz npr Bg može da poruči iz kataloga kod svog časovničara. Proizvođač je Condor, ( valjda sam dobro napisao ) iz njihovog kataloga je poručena. Skoro svaki časovničar prodaje njihove kožne kaiševe tako da verovatno da mogu da poruče. Nije nešto ni skupa. Nije pun čelik, mada sam ja hteo pun čelik, ali bila je samo jedna ( u katalogu ) koja bi pasala ali je bila cela mat a kućište je polirano pa nisam bio siguran kako će to izgledati. Tako da sam uzeo ovu. Sve u svemu zadovoljan sam.
Poslednja ispravka: skydrummer (20.6.2012. u 0:44)
Ma jok.Dok sam citao stvorio sam vernu sliku,jer je opis odlican.
stvarno lep sat jesi li ga testirao pod vodu,
Nisam ga testirao pod vodom ali sam siguran da me nebi izdao .
Bookmarks sajtovi