A da nam u formi foto-stripa predstavis proizvodne operacije pa da sami muljamo?
A da nam u formi foto-stripa predstavis proizvodne operacije pa da sami muljamo?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bravo Sofronije.Mislim da nije losa ideja bradatog za foto strip, jos jednom bravo
Odlicna kolekcija
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Navodilo za izvedbo ? Ma ima da bude, malo imam problema sa prebacivanjem slika ali za drugare nema da nemoze Odmah da vam kazem, a mozete i videti na slikama, da sam malo eksperimentisao i sa razlicitim detaljima, malo zbog iskustva a delom i zbog "ozbiljnosti" kucista sata. U svakom slucaju sve je radjeno prirucnim alatom i uz prepoznatljiv manir snalazenja prirucnim stvarima. Normalno da nije problem osmisliti alat za izradu pojedine pozicije ali je potpuna neisplativost obzirom da se ne rade serije. Verujte mi da ce svako, ko je uspeo zavrnuti sijalicu, zakucati ekser, zavrnuti sraf i prestrugati nesto, uspeti da uradi slicnu stvar uz malo pedantnosti pri izradi. Ako vas nesto iz detalja i opisa navede da razvijete i svoju ideju, bicu iskreno zadovoljan da sam i malo pomogao. Zato smo tu.
Svaka čast, Sofronije
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Greška... ...i osim mene
Moram da priznam da mi je sve do sada prva asocijacija na Sofronija (sa foruma) bila "strela", i sada tek vidim koliko sam toga propustio Osim Seika, kojeg jako želim, tu je i Buran kakav sam pre 10 ak dana za dlaku uzeo, ali se ustanovilo da je ipak after market dial...
Sofronije, prvenstveno cestitke za kolekciju, a onda i ništa manje za "ručni rad"
Na zalost, meni je do sada asocijacija na sofronija bilo: ''Ne,ne, ne, decko! Tako se ne prave aeroplani! To ti nikad nece...po-le-teti...odeeee...''
Jeeee...23 nema Pouga, 23 nema Pouga...(sve ovo u najboljem maniru Erika Kartmena)... Prestajem da zagadjujem temu, a ti 23, prekini da me vuces za jezicinu
Nemam ni ja Pouga
Ako cemo tako, nemam ni ja Pogue
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi