sta se, bre, hvalite toliko "ja nemam pogue"... ja imam pa ne kukam
anbeast
mislim, ooooovaj, mislim, sine, da srasno gresis !
kako da ti kazem sine, ooovaj, od ogrlice za macku moze da bude kais za sat ! slusaj me dobro sinak....
**bote na dnu koje kace sam ja bio kad sam do sad propustao urnebesnu zabavu u ovoj temi?!?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
auuuuu ljudi, sto mi niko ne javi da je ovde zezanje...
mada koliko vidim nece prvo da se pravi pionirska liga nego da se otvara salon
˝kod sofronija˝ za trikotazu za satove, sto maximalno podrzavam.
ja bih za pocetak jedan autenticni patriotski strap sa belim vezom i bojama nacionalne
zastave, i jedan sa izvezenim likom novaka djokovica.
aj´ sad, deder da mi ne ispunis zelju...
p.s.
kukulelekukumenijaostomijeteeeeskojooooj, pa ni ja nemam pogue.
...a bre, ja stvarno nemam pogue. za sve nas koji nemamo pogue luger casti jedno plakanje. muzika, tus:
Čarlston za Ognjenku - "Može jedno plakanje?" - YouTube
Zbog višeg,opštedruštvenog interesa,mala radionica izrade Nato kaiševa je preseljena u zasebnu temu.
Neminovna posledica ovakve akcije je gubljenje svih lajkova koji su članovi dobili u okviru tih postova.
Molim članstvo da ponovo lajkuje one postove koji, po vašem mišljenju, to zaslužuju.
Eventualni rep-poeni dodeljeni ovim postovima su zadržani.
http://www.svetsatova.com/forum/f108...niju-7616.html
Poslednja ispravka: VLADAN P (29.1.2013. u 11:16)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Au, sta mi uradi covek ! Znaci, ni u svojoj "kucici" i o svojim satovima nemogu napisati nista sem pokazati slike. Lajkovi nisu problem jer se nisam ni javljao na forum sa pozicije skupljaca lajkova po svaku cenu.
Znam da se zezaš,ali zbog ostalih članova-
U ''svojim kućicama'' možete pisati (skoro) šta želite i na način koji se vama dopada(poštujući osnovna pravila foruma).
Ovde je samo bila reč o tome da je tema bila previše interesantna da bi ostala ''zarobljena'' u okviru tvoje kolekcije.
Ovako će biti dostupnija većem broju članova i lakše će je biti naći u Pretrazi,a tvoje ime će živeti večno na ovom Forumu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
druze, prijatelju, rodjeni,.... veruj mi da ja umesto vecnog zivljenja svog imena bilo gde, mnogo vise volim da pozivim jos malo pa duze jer trebam deci sve i da niko za mene ne zna dalje od ovog grada.
A evo sta najozbiljnije mislim:
- nije red da uz onu temu stoji da sam otvorio ja a nisam;
- nije red da uz ispravljen naslov (brisano nato ) ostane "po sofroniju" jer to i nije nekakav poziv ostalim clanovima da i oni objavljuju svoje radove. Moj motiv za objavljivanje onih slika je da se pokaze sta se desava u mojoj kolekciji, sta moze da se uradi u kucnoj varijanti ali da i ostalima bude inicijacija da pokusaju nesto slicno;
Ako se razumemo, ja bih predlozio sledece:
- neka ona tema, na primer, nosi naslov "home made kaisevi clanova foruma". Tako u temu svi guraju svoje priloge o radovima bez ikakvog grca i robovanju sujetama. Tu ostane mesto za konsultacije, razmene iskustava, prezentiranje,....
Mislim da je tako najbolje za forum a za vise ciljeve i zajednicu naroda je najlakse, tu smo vec sve dostigli...
LP
Bravo, mudro zboris lajavi
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi