Da,da, sad sam video, moja greska.
Da,da, sad sam video, moja greska.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pade jutros drugarska kritika i upozorenje da ce se pisu neopravdani zbog izostajanja sa foruma a ja taman hrabrio baterije da izdrze jer bih da se javim. Opravise se slike, onako u trku i sa nestrpljenjem, pa evo ako moze bez velikih primedbi po tom osnovu.
Virio sam ja na forum koliko se stiglo, a malo se stizalo zbog obaveza, i vec nekoliko dana sve da podnesem izvestaj o svecanosti ovde uprilicenoj.
Dakle, bio organizovan docek tog smaka sveta onako skromno i u porodicnoj atmosferi. Bilo veselo u iscekivanju te sudnje sekunde, nacekasmo se i - nista. Da ne propadne organizacija, ja saopstim da se povod menja pa obelezavamo 22.12. kao dan JNA, jel te. Nisam hteo, a pomalo nisam ni smeo, da kazem kako je taj datum i prva godisnjica kako dosadjujem ljudima na ovom forumu. Jaca polovina mi nikako ne bi poverovala da sam sastavio toliko vreme a da jos nisam iskljucen Kako god bilo, nije taj datum ostao bez da se obelezi pa makar samo ja znao. Kao stari ilegalac odradim ja jos nesto u cilju obelezavanja toga datuma a sve pod stavkom "radno" jer je obicaj da proslava bude i radna a ne samo svecana. Upisem jos tri prinove u ovu moju kolekcijicu. Po preostalim danima do NG sve mi se cini da ce sa ovima da bude zakljucen radovni popis i sveden zavrsni racun za ovu godinu.
Dakle, evo ih.
Prva dva su vec igraci iz ove forumske lige. Prelazni je rok pa oni promenili dres i sada kao inostranci igraju sa onim drustvom u kutijama. Uklopili se u ukus menadzera i sa njima se ozbiljno racuna za prvu postavu.
Prvo Certina DS Podium Big size chrono sa ETA flat line 251.262. Ugurase joj 27 kamencica i kako se ona bori sa tim, pojma nemam ali radi bas onako kako se i ocekuje za toliki kamenolom.
Za ostale detalje valjda nema potrebe obzirom da je vec lepo pominjana na forumu.
Jednom japanezu u obliku SKX009 se nikako nije moglo odoleti:
namucih se sa ono preostale struje u baterijama a dna i kucista u visokom sjaju pa muka to naslikati kako treba.
I za ovog samuraja je nepotrebna dodatna prica obzirom da je vise nego poznat i ne od juce. Bitno da se on udomio gde treba.
Sve je to lepo ali bez domacih igraca nista. Definitivno je morao de se privede i jedan "nas". Ovaj mali je ocigledno dugo sedeo na klupi u prethodnoj ekipi jer je ocuvan kao da ni na treninzima bio nije. Vidim, milo i ostalima u ekipi a za cimera ga odmah uze strariji Poljot Traveller. Poznadose se odmah bliski rodjaci jer oba zvonari i ne prestaju sa onim njihovim bzzz, bzzzz, bzzzz u kutiji. Vece pricalice od pevca Sofronija
I tako.... za ovih godinu dana od lugerove vakcinacije ja malo namucih postara praveci kolekciju. On je placen za svoj posao pa me mora trpeti a vi svakako ne. Zato slobodno zvizdite i cantrajte, supruga ionako to jedva ceka
Koliko si platio Certinu DS Podium Big Size ako nije tajna i kakva mu je luminacija?
Na netu vidim svakakve cene a ta Certina je jedan od hvaljenijih satova na forumu.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Vidi, napisao sam da je promenila dres, znaci polovna. Inace je u granciji i na fiskalnom racunu pise 43500. Ostalo je bilo stvar dogovora, znas ono -dlan o dlan pa tako vise puta Salim se, nije bilo saketanja vec dogovor na prvu loptu i ostaje kao nasa stvar.
Za te razlike u cenama obrati paznju na to koje su masine unutra jer su vizuelno gotovo identicne.
Hvala.
Da...Skoro pa su iste sve.Kad budes imao vremena i ako mozes postavi neku sliku Certine u mraku.
Pozdrav.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Aaaauuhhhhh ... znao sam. I lepo kažem "nemoj baki da gledaš prinovu, nemoj baki da gledaš prinovu..." al` djavo ne da mira.
Ta Certina je meni jedan od omiljenih satova, te neću ni komentarisati.
Svaka čast na pridošlici ... i , molim te, kad budeš imao vremena, daj jednu zajedničku sa Certinom i poslednje-pribavljenim 3133 ....
PS. vidi ovog okca, ala se miksuje ..... aaaalo Supermen, sigurno zrači ta okolina !
Victorinox - real steel with mechanical soul
ubio si me sa onim ljubavnim dzemperom, morao sam ...
Pevac , oprosti ... morao sam sebi za dušu. Ne bih da razvodnjavam, ali jače od mene...
Kako su ljudi "zaboli" i veličinu kazaljki, izgled markera , koronu.... strašno, majke mi. Inače, veoma podseća (kao rod rodjeni) na meni omiljenog Victora sa istom mašinicom.
>Moram videti uživo ovu tvoju pridošlicu, pre ili kasnije, ali moram....
Bookmarks sajtovi