ovde se nesto krije od clanstva i to pod dzemper i delimicne slike ?
pa baki jel bila dilemica da li je pogodjen ukus ? a za 3133 mislis na buranka , on je poslednji sa tim karburatorom ? i da znas kako se ovo luger bacio u maligane jer likuje sto mu vakcina uspela. tako mi i treba kada sam mu se smejao na pricu da ga uvazeni drug moder lepo savetovao kako je "sjadzizam" bolest i nije potrebno odupirati se
kada vec pomenuh druga behemonta, sve cesce zateknem sebe kako mi sat na ruci a jos jedan u dzepu tu skoro me komsija gleda onako. mislim, onaaaakooo me gleda. posle vidim da mi na obe ruke po sat a skoro da sam bio kadnidat za uvazenu funkciju zbora stanara
nego, ja tek sada vidim kako sam postao drug clan. znaci, ostarilo se cim pocela priznanja kao ono za Dan JNA
e,da, sada videh da je baki nalepio vecu sliku pa se podsetih - daj da mi neko pojasni ulogu one dugacke bele kazaljke. nisam jos stigao u samouka istrazivanja a uz garanciju nije bilo navodilo za uporabu. moze li malo edukacije na pp ili kakav link za uputstvo... idu neradni dani pa treba se igrati malo
Bookmarks sajtovi