Prelepa certina
Prelepa certina
Victorinox - real steel with mechanical soul
ta certina je tako klasicna i lepa da sam ja bez daha ostao. u stvari cela serija ds podium
Eh, ljudi, ja sada malo u Zarkovom stilu - NG prodje, petnaestak dana nikad..... Nema Bakija, zalud ga prizivati i na pp... savest me muci, nije valjda ljut ?
A samo sam hteo da kazem kako na nebesima nista novog. Buranko parkiran, Valentina otisla u kutiju na spavanje, zvasmo Bakija da letimo zajedno ali on izgleda slusa otkucaje sturmana pa niti vidi, niti cuje. Nabavljeno nesto opreme pa ako neko ima vise uticaja na Bakija, dajte de se izjasni jel se moze u jurisnu eskadrilu makar i kao drugi desni pratilac
Momak je izvucen iz RR-a pa mu ni motor jos nije razradjen....
Sezonu u ovoj godini otvorila ova raketa sa ciferom koji nisam bas previse vidjao. Dobra najava za pravoslavne mehanizme
Dooobar
Odma' da si stavio tog šturma na ruku
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
mnogo dobar!
a, bogami, ni raketla grafic ne zaostaje! kad se malo ocisti, bice savrsen dress sat!
jole777 kaže:
Odlican Sturman.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Još jedan izraz oduševljenja za pinovu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala drugari "rusofili". Meni je sturma sa jos par satova bio predmet stalne sacekuse i najzad se pojavio. Zbilja me zatekao izuzetnom ocuvanoscu a kada je masina u pitanju, nemam dilema. Stigao je sa plavim kaisem koji se nije uklapao u moj ukus pa je odmah dobio metalnu, rusku, narukvicu. Ovakav cifer dosta suzava izbor kada je kais, pa i narukvica, u pitanju.
simo
i ja sam zadovoljan raketom ali se jednostavno zbog ovih neradno/radnih dana nije stiglo uraditi nista da se malo "prepegla". Bice to jos lepsi satic samo dok se izborim sa obavezama i kaisevima koje menjam u kolekcijici a sve po sistemu "home made".
Fantastičan sat!Bravo druže!
Bookmarks sajtovi